Urenportals: Klant | Medewerker
vacatures timmerman

Vacatures timmerman

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Mutatie en Service Timmerman – Berkel en Rodenrijs

Voor ons mutatie team hebben wij de klussen al binnen, nu zoeken wij de allround timmerman! Ben jij de timmerman die zijn vak verstaat en al meerdere jaren lekker aan de weg timmert. Die weet hoe een echte timmerman op de juiste en efficiëntste manier de handen uit de mouwen steekt? Ben jij veelzijdig en draai je je hand niet om voor het plaatsen van een keuken, het zetten van een wandje of het verhangen van een deur?Je bus staat al klaar bij ons, jij richt hem in zodat je ’s morgens vanuit huis kan vertrekken en direct aan de slag kan! Namens verschillende woningbouwcoöperaties, voer jij alle voorkomende mutatie- en woning renovaties uit. Mutaties- en woning renovaties zijn nooit hetzelfde, worden nooit saai en dagen jou natuurlijk iedere dag weer uit. Daarnaast blijft jou creativiteit en vakmanschap constant op de proef gesteld. Van het rachelwerk plaatsen tot de communicatie tussen de onderaannemers en jouw timmerlieden. De uitdaging is er, maar kan jij hem aan?Wij bieden jou de kans om niet alleen maar de timmerman te zijn maar echt te shinen en iedereen te verbluffen met jouw twee rechter handen. Het kleine elektra werk, de loodgieterswerkzaamheden en die paar meter stuken maakt iedere dag anders. Ben jij het timmertalent die wij zoeken en wordt jij enthousiast? Bel, mail of app me voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek!

Lees meer
Berkel En Rodenrijs
€2.500,00 – €2.900,00
Fulltime

HSB Timmerman Werkplaats Heerhugowaard

Ben jij in staat vanuit een werktekening zelfstandig te bouwen? Ben jij op zoek naar leuke, afwisselende projecten op een vaste locatie die je samen met een groep goed gemotiveerde collega’s tot realiteit kan maken?Lees dan verder of solliciteer direct op deze vacature Timmerman Werkplaats!Wij zijn op zoek naar een timmerman die ons team kan versterken en er voor kan zorgen dat onze prefab elementen (daken, gevels en houtskeletbouw) elke keer weer op tijd met het montage team mee de deur uit kan. Jij komt te werken in een schone, ruime werkplaats met alle voorzieningen die nodig zijn om jouw werk goed te kunnen uitvoeren. Het team waarin jij komt te werken is vakkundig, opgeruimd en zeer betrokken. Wij vinden het dus belangrijk dat jij past in het team. Je bouwt aan prefab elementen voor veelal een vaste groep aannemers die zeer uiteenlopende projecten bouwen; van vrijstaande villa’s tot grote appartementen complexen.

Lees meer
Heerhugowaard
€2.300,00 – €2.600,00
Fulltime

Timmerman service en onderhoud Haarlem

Goed gereedschap, goed materiaal, een eigen bus, een 8-urige werkdag en een stapeltje bonnen. Maar nu nog een goede timmerman?!Ik ben op zoek naar een veelzijdige timmerman / vakman die ik zowel individueel als in teamverband op pad kan sturen om het bouwkundig onderhoud uit te voeren voor zowel woning coöperaties, vastgoedbezitters als utiliteitsgebouwen. Het meeste onderhoud voer jij zelf uit, maar waar nodig weet jij zelf ook de juiste onderaannemers in te schakelen en te begeleiden. Jij haalt waar nodig het juiste materiaal en bent goed in staat dit digitaal te verwerken in jouw tablet.Bij veel voorkomende bonnen kun je denken aan; sloten vervangen, kozijnen repareren, klemmende deur, keuken reparaties en badkamer renovaties. Kortom jij bent de timmerman welke bewoners gelukkig maakt en helpt bij bouwkundige uitdagingen in huis.Jij bent een allround timmerman en hebt oplossend vermogen. Wanneer jij er niet uit komt, kan jij natuurlijk altijd schakelen met jouw projectleider. Door jouw sociale vaardigheden weet jij precies hoe jij wat extra tijd kan kopen bij de klant. Zodat hoe dan ook, jij de klant altijd tevreden achterlaat!Heb jij interresse ? Neem contact met mij op en we gaan gelijk voor jou aan de bak, 06 29262015 | jesper.hijstek@bowers.nl

Lees meer
Haarlem
€2.700,00 – €3.000,00
Fulltime

Timmerman burgerwerk Zaandam

Burgerwerk; renovatie projecten, ver- en uitbouwen, dakramen plaatsen, serres aanbouwen, badkamer renovaties of complete woningen strippen en opnieuw opbouwen, bij ons doe jij het allemaal.Als zelfstandig timmerman burgerwerk bouw jij aan; dakkapellen, Velux dakramen, uitbouwen en verbouwingen. Jouw werkzaamheden lopen uiteen van het slopen en strippen tot aan het zetten van muren, plaatsen van keukens of badkamers, tegelen, stuken, aanleggen van elektra of het leggen van vloeren. Natuurlijk is het ene project het andere niet maar wij werken veel in de luxe burgerbouw. Hierdoor kom jij te werken aan mooie aansprekende projecten met de meest mooie materialen.Bij deze burger projecten krijg je te maken met een duidelijke planning. Om deze planning te kunnen realiseren zorgen wij voor het juiste gereedschap (Makita, Panasonic, Dewald) en collega vakmannen welke minstens net zo gemotiveerd zijn als jij. Projecten in Amsterdam komen niet tot nauwelijks voor; veel te druk, gedoe met parkeren en het leveren van materialen.Wij werken hard, maar niet over. Jij bent de vakman en daar zijn we zuinig op.Dus ben jij de timmerman die graag trots is op mooie, uitdagende projecten in de omgeving in een leuk team, bel mail of app mij.

Lees meer
Zaandam
€2.900,00 – €3.300,00
Fulltime

Klassieke timmerman gezocht Pijnacker

Ben jij een ouderwets goede timmerman die weet wat echt timmerwerk is? Wil jij uitdagende, mooie dingen maken en niet constant hoeven nadenken hoe het sneller, of goedkoper kan? Dan kom ik graag met jou in contact.Ik ben op zoek een klassieke timmerman die ik in kan zetten in het mooie timmerwerk in de huisrenovaties. Het gaat om de verbouwing van (vrijstaande) villa’s. Natuurlijk moet er ook bij dit type projecten onder aan de streep geld overblijven, maar kwaliteit leveren staat bovenaan. Onze klanten vragen (en betalen) voor de hoogste kwaliteit. Jij komt als zelfstandig timmerman dan ook met de mooiste materialen te werken aan enorm gave projecten. Projecten waar jij met trots over kan vertellen op de eerst volgende verjaardag.Herken jij jezelf in het bovenstaande en ben jij het zat dingen te moeten afraffelen uit commerciële belangen? Dan ga ik graag met jou in gesprek om te horen of jij de timmerman bent die wij zoeken. Bel, mail of whatsapp mij voor meer informatie.

Lees meer
Pijnacker
€3.000,00 – €3.500,00
Fulltime

Allround timmerman zorgsector Amstelveen

Samengevat: Dankbaar werk | 2800 Bruto per maand | Eigen bus + gereedschap | allround timmerman | 40-urige werkweek | Noord-HollandBen jij een timmerman die met zijn technische vaardigheden iets wil betekenen voor anderen. Krijg jij er een goed gevoel als jij iemand blij is met jouw eindresultaat? Dan hebben wij het timmerwerk waar jij gelukkig van wordt!Ik ben op zoek naar een sociale en betrouwbare, allround vakman. Een allround timmerman gaat bij ons met zijn eigen servicebus op pad. Hij voert woningaanpassingen bij mensen thuis uit. Denk hierbij aan deurpost verbredingen, keukens verlagen, douchebeugels ophangen, plaatsen van nieuwe sanitaire voorzieningen, badkamer aanpassingen, plaatsen van deurautomaten, plaatsen van drempelhulpen en plafondliften. Naast het reguliere timmerwerk ben jij ook bezig met klein elektra werk, loodgieterswerk, straatwerkzaamheden en moet je hier en daar stukjes tegelen. Een allround timmerman kan bij ons ook echt allround bezig zijn.Denk jij dat jij allround genoeg bent om dit prachtige en unieke timmerwerk aan te pakken of wil jij je in korte tijd ontwikkelen tot allround vakman? Bel, app of mail mij dan.

Lees meer
Amstelveen
€2.800,00 – €3.100,00
Fulltime

Onderhouds timmerman ouderenzorg Purmerend

Alle sociaal-maatschappelijke timmermannen opgelet! Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie in de woningmutatie? Zoek jij een baan met veel vrijheid? Wil jij graag je steentje bijdragen en met een voldaan gevoel naar huis? Dan word jij gelukkig van deze baan!Jij gaat op pad met je iPad en eigen bus (die je zelf mag intimmeren) om onze klanten te voorzien van de beste service. Je werkt middels een (digitaal) bonnensysteem. Zo weet jij precies wat jou bij elke woning te wachten staat. Als onderhoudstimmerman houd jij je bezig met woningaanpassingen. Dit doe je in de ouderenzorg en de sociale huursector.Een bejaardenwoning rolstoelvriendelijk maken? Dat doe je door een deur(post) te verbreden, een traplift plaatsen, douchebeugels ophangen enzovoort. Daarnaast kan je als service timmerman verwachten, dat je klein elektra- en loodgieterswerk gaat tegenkomen. Een wandje of zelfs een keuken plaatsen zal ook onder de werkzaamheden vallen. Je komt te werken in een team onderhoudstimmermannen voor een bepaalde corporatie. Een erg zelfstandige functie maar mocht je een handje nodig hebben of samen wilt lunchen, is er veelvoudig contact onderling d.m.v. een groepsgesprek.Zie jij jezelf dit voldoeninggevende werk al doen? solliciteer dan nu!

Lees meer
Purmerend
€2.700,00 – €3.300,00
Fulltime

Timmerman Mutatie & Service onderhoud Heemskerk

Ben jij timmerman en graag onderweg? Vind jij het altijd al leuk om kennissen, buren en of familie te helpen met bouwkundige uitdagingen? Vind jij het leuk om op zoek te gaan naar oplossingen? Dan kom ik graag met jou in contact!Een greep uit de werkzaamheden: – Het plaatsen van keukenblokken – Plafonds plaatsen – Deuren afhangen (hang en sluitwerk) – Plinten en lijstwerken – Vookomend schilderwerk – Stopcontacten (ver)plaatsen – Tegelen (een tegeltje plakken en inwassen) – Klein kitwerk – Aansluiten van een sifon of waterleiding met knelkoppelingen hoort ook bij mogelijke werkzaamheden.Ik heb een bus en het nodige gereedschap klaar staan. In deze bus en met een stapel (digitale) bonnen ga jij op pad om elke dag weer een hoop bewoners blij te maken. De bewoners zijn onze klanten waar wij alles in en rondom het huis oplossen in opdracht van de woningcoöperatie . jij gaat samen werken met een team gedreven professionele vaklieden buiten en meedenkende aansturing vanuit kantoor. Wij hechten veel waarde aan een goede samenwerking tussen beide disciplines. We werken samen en niet tegen elkaar.Samenvattend ben jij bouwkundig bezig en jij maakt een hoop mensen gelukkig. Erg dankbaar werk. Solliciteer of bel direct 0629262015 | jesper.hijstek@bowers.nl

Lees meer
Heemskerk
€2.800,00 – €3.100,00
Fulltime

Timmerman huurwoning mutatie Uitgeest

Timmerman Mutatie, beter gezegd; alleskunner of allesdoener! In deze functie houd jij je met alles bezig omtrent het opknappen van een huurwoning uit de sociale huursector. Interesse? Lees dan snel verder!Veel voorkomende werkzaamheden voor een mutatie timmerman zijn onder andere; het vervangen van vensterbanken, deuren, dorpels en ook het plaatsen van gehele keukens en badkamers behoren tot de functie. Een wcd’tje (wandcontactdoos) verplaatsen of wat houtrot verhelpen? Voor jou is dit geen probleem!Je stapt ‘s ochtends jouw bedrijfswagen in en rijdt naar de (op je tablet/telefoon) aangegeven locatie. Vanaf je tablet of telefoon lees je wat er allemaal gedaan moet worden aan de huurwoning en dit mag jij eigenhandig invullen in jouw dagplanning. Geen één huurwoning is hetzelfde, laat staan je werkdag als timmerman in deze functie.Ben jij de renovatie timmerman die diversiteit wilt hebben in zijn werk? Iemand die elke dag iets anders wil oplossen? Druk dan op de sollicitatie knop!

Lees meer
Uitgeest
€2.750,00 – €3.100,00
Fulltime