Urenportals: Klant | Medewerker
vacatures projectleider bouw

Vacatures projectleider bouw

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Projectleider Planmatig Onderhoud Purmerend

Bent je op zoek naar een uitdagende baan als Projectleider Planmatig Onderhoud? Ben je graag maatschappelijk betrokken en staat de klant bij jou altijd centraal? Lees dan snel verder want bij Bowers kan je deze kans krijgen!Als Projectleider Planmatig Onderhoud ben je verantwoordelijk voor de inkoop en aanbesteding van projecten, en bewaak je de voortgang en kwaliteit van onderhoudsprojecten op het gebied van kwaliteit, financiën, duurzaamheid en planning. Je werkt nauw samen met jouw collega’s en onze Manager Vastgoed & Klant om ervoor te zorgen dat de planning wordt gerealiseerd. Bovendien ben je als projectleider PO verantwoordelijk voor het afhandelen van vragen en klachten met betrekking tot planmatig onderhoud. Je geeft uitvoering aan professioneel opdrachtgeverschap richting aannemers en andere externe partijen.Het organiseren van de bewonerscommunicatie voor jouw projecten is jouw verantwoordelijkheid. Je levert je bijdrage aan het opstellen van meerjaren-onderhoudsplannen en complexbeheersplannen, zodat wij het onderhoud op langere termijn goed organiseren. Ook zorg je dat de data en onderhoud vastgelegd worden in het softwarepakket Vastware.Enthousiast? Natuurlijk, bel mij op telefoonnummer 06-22133369 dan maken we een vrijblijvende afspraak.

Lees meer
Purmerend
€3.500,00 – €4.100,00
Fulltime

Projectleider planmatig onderhoud Hoorn

Ben jij op zoek naar een baan met veel verantwoordelijkheid en uitdaging? Staat de klant bij jou altijd centraal? Ben je graag maatschappelijk betrokken? Lees dan verder!Als Projectleider Planmatig Onderhoud ben jij verantwoordelijk voor de voorbereiding, aanbesteding en monitoring van de geplande onderhoudswerkzaamheden. Hierbij vertaal je de globale jaarplanning naar een concrete planning, waarbij je rekening houdt met de prijs, kansen en risico’s van verschillende projecten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een aantal onderhoudscontracten en werk je nauw samen met de contractbeheerder om de performance te verbeteren indien nodig.Je maakt deel uit van het team Planmatig Onderhoud binnen de afdeling Onderhoud en werkt nauw samen met je directe collega’s en externe partners. Zodra de onderhoudsprojecten zijn opgestart, draag je deze over aan de opzichter onderhoud en bewaak je de voortgang en begroting van de projecten. Daarnaast draag je bij aan de ontwikkeling van het team, de dienstverlening en het vastgoed. Je begrijpt dat goede communicatie en samenwerking met aannemers, de klant en collega’s cruciaal is voor het eindresultaat.Wil je meer informatie over de functie en weten hoe het is om bij Bowers te werken? Bel dan met Bram via telefoonnummer 06-22133369

Lees meer
Hoorn Nh
€3.500,00 – €4.100,00
Fulltime

Bouwkundig Projectleider renovatie en onderhoud Capelle aan den IJssel

Ben jij een ervaren projectleider die wij verantwoordelijk kunnen maken voor de voorbereiding, uitvoering en oplevering van de grotere renovatieprojecten voor vastgoedbezitter, zoals woningcorporaties. De renovatieprojecten variëren van het verduurzamen van bestaande woningen om het energieverbruik terug te dringen tot en met onderhoud te reduceren. Natuurlijk plannen wij jou in op projecten die jij aantrekkelijk vindt en waar jij goed in bent.Je geeft leiding aan de uitvoerende teams en zorgt er voor dat projecten binnen de gestelde kaders en naar tevredenheid van de klanten worden afgerond. Je bewaakt de planning en de voortgang van projecten en zorgt voor de gewenste financiële resultaten. Je draait je hand niet om voor complexe technische problemen en zoekt graag naar optimale oplossingen.De voornaamste taken zijn:– Deelnemen aan planontwikkeling en planvoorbereidingen; – Operationeel leidinggeven aan projectteams en zorgen voor een goede samenwerking tussen onderaannemers en leveranciers; – Bewaken van de voortgang van projecten en bijsturen indien dit noodzakelijk is voor het projectresultaat; – Organiseren en deelnemen aan bouwvergaderingen, werkgroepen en werkbesprekingen met klanten; – Onderhouden van contacten met opdrachtgevers, voor en tijdens de uitvoering van projecten; – Zorgen voor de financiële rapportages ten behoeve van de afsluiting van projecten; – Initiëren en uitwerken van projectevaluaties.Wanneer jij vragen hebt over de vacature of projecten, of je wilt weten of jij in aanmerking komt voor deze functie? Bel, app of mail dan gerust!

Lees meer
Capelle Aan Den Ijssel
€3.800,00 – €4.400,00
Fulltime

Bouwkundig Projectleider woning renovatie Heerhugowaard

Als projectleider renovatie en transformatie ben je met je team verantwoordelijk voor de leiding, uitvoering en oplevering van de grotere renovatieprojecten voor vastgoedbezitters, zoals woningcorporaties en beleggers. De renovatieprojecten variëren van het verduurzamen van bestaande woningen om het energieverbruik terug te dringen, transformeren van kantoorgebouwen tot en met het regeuliere onderhoud.Je geeft als projectleider leiding aan de uitvoerende teams en zorgt er voor dat projecten binnen de gestelde kaders en naar tevredenheid van de klanten worden afgerond. Je bewaakt de planning en de voortgang van projecten en zorgt voor de gewenste financiële resultaten. Je draait je hand niet om voor complexe technische problemen en zoekt graag naar optimale oplossingen.De voornaamste taken als projectleider zijn: – Deelnemen aan planontwikkeling en planvoorbereidingen, Meer Jaren Onderhoudsplanningen – Operationeel leidinggeven aan projectteams en zorgen voor een goede samenwerking tussen onderaannemers en leveranciers – Bewaken van de voortgang van projecten en bijsturen indien dit noodzakelijk is voor het projectresultaat – Organiseren en deelnemen aan bouwvergaderingen, werkgroepen en werkbesprekingen met klanten – Onderhouden van contacten met opdrachtgevers, voor en tijdens de uitvoering van projecten – Zorgen voor de financiële rapportages ten behoeve van de afsluiting van projecten – Initiëren en uitwerken van projectevaluatiesWil jij de verantwoording over gave renovatie en transformatie projecten? Neem dan contact met mij op 06-15294957

Lees meer
Heerhugowaard
€3.800,00 – €4.400,00
Fulltime

Projectleider mutatie onderhoud Zaandam

Word jij enthousiast van werk in de woningbouw? Snap jij wat mutatie en service werk inhoud? Kan jij gemakkelijk op verschillende niveaus schakelen? Wil jij een uitdagende binnen/buiten functie? Ik ben op zoek naar een projectbegeleider / werkorganisator voor de regio Haarlem / Zaandam. Jij bereidt projectleider mutatie het werk voor en jij zorgt er voor dat het werk op tijd en zonder problemen uitgevoerd kan worden door jouw team buiten. Daarnaast doe jij het contact met onderaannemers en leveranciers.Jij bent verantwoordelijk voor de onderhouds- en mutatieprojecten van A tot Z, jouw werkzaamheden bestaan dan ook uit het maken van werkbegrotingen, het maken van het projectplan, het maken en bewaken van de planning, de kwaliteitscontroles en de administratieve afhandeling.Een zelfstandige functie waarbij jij samen met jouw team er elke dag weer een sport van maakt alle projecten op tijd op te leveren met zo min mogelijk opleverpunten. Wil jij deze uitdaging aan? Bel of mail mij zodat we het gesprek hierover vandaag nog kunnen starten.

Lees meer
Zaandam
€3.700,00 – €4.500,00
Fulltime

Projectleider mutatie en service onderhoud Haarlem

Ben jij op zoek naar een binnen / buiten functie? Kan jij goed op verschillende niveau’s communiceren en snap jij de verschillende belangen? En vind jij het leuk om mee te denken hoe processen sneller, efficiënter en beter kunnen? Dan kom ik graag in contact met jou!Ik ben op zoek naar een projectleider wie verantwoordelijk wordt voor al het voorkomende mutatie- en onderhoudswerk in Regio Haarlem. Jij neemt de woningen op, plant deze in, bereid het voor en zorgt voor een goede oplevering en facturatie richting de opdrachtgever (woningcoorperatie). Jouw gedrevenheid, enthousiasme en vakkennis draag jij over op jouw team timmerlieden en onderaannemers zodat zij elke dag weer met een lach op hun gezicht aan het werk gaan. Jij weet wat er speelt in jouw werkgebied. Jij bent 50% binnen en 50% van de tijd buiten.Ook zorg jij dat de klant (de coöperatie) altijd tevreden blijft met de resultaten. Geregeld heb jij vergaderingen met de coöperatie en co-makers om processen te blijven verbeteren.Interesse? Ik vraag je contact met mij op te nemen via telefoon of mail!

Lees meer
Haarlem
€3.400,00 – €4.000,00
Fulltime