Urenportals: Klant | Medewerker
grondwerker vacatures

Grondwerker vacatures

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Grondwerker ZZP Amsterdam

GWW | Rioleringen | Bestratingen | ZZP Wij zijn op zoek naar een ZZP grondwerker met ruime ervaring in de grond-, weg- en waterbouw. Als grondwerker ga jij aan de slag met verschillende projecten in Amsterdam en omgeving. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van grondwerkzaamheden, zoals het graven van sleuven, het leggen van leidingen en het plaatsen van putten. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband en bent in staat om te werken aan diverse projecten van verschillende omvang.

Lees meer
Amsterdam
€27,50 – €32,50
Fulltime

Grondwerker ZZP Amsterdam

GWW | Rioleringen | Bestratingen | ZZP Wij zijn op zoek naar een ZZP grondwerker met ruime ervaring in de aanleg van rioleringen. Als grondwerker ga jij aan de slag met verschillende projecten in Amsterdam en omgeving. Samen met een kraanmachinist ga je aan de slag met het leggen van rioleringen en huisaansluitingen. Hij vanuit de kraan, jij alle grondwerkzaamheden, zoals het graven van de laatste centimeters van de sleuven, het meten van hoogtes en het fijnere werk. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband en bent in staat om te werken aan diverse projecten van verschillende omvang.

Lees meer
Amsterdam
€27,50 – €32,50
Fulltime

Grondwerker Riolering

Heb jij altijd al als grondwerker in Amsterdam willen werken? Lees dan verder! Dit is echt een vette job, als rioleur ga je met een kraanmachinist de hele stad door en samen maken jullie de mooiste werken. Zoals je misschien weet in Amsterdam onder de grond een waar doolhof en staan jullie elke dag weer voor nieuwe uitdagingen. Samen werken jullie als team, je collega als kraanmachinist die het grote graafwerk doet, jij als vakman doet alles er om heen. Jij legt de buizen en rioleringen, steekt voor en geeft de hoogtes aan.Is dit jouw volgende uitdaging? Bel of Whatsapp me op 06-21298202.

Lees meer
Amsterdam
€2.000,00 – €2.350,00
Fulltime