Urenportals: Klant | Medewerker
vacature werkvoorbereider - werkvoorbereider kabels vacatures

Vacatures werkvoorbereider

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Werkvoorbereider Timmerfabriek Zaandam

Ben jij de werkvoorbereider die graag met hout werkt? Ben je nauwkeurig en heb je oog voor kwaliteit? Ben je communicatief sterk en kan je goed tekening lezen? Lees dan snel verder! Als werkvoorbereider in onze timmerfabriek ben je veel in contact met onze opdrachtgevers. Je verwerkt de goedgekeurde offertes die omgezet moeten worden naar definitieve tekeningen voor de productie. Uiteraard controleer je de tekeningen op juistheid, technisch uitvoerbaarheid maar ook op regelgeving, kwaliteit en de contractuele afspraken met de opdrachtgever. De werkvoorbereider timmerfabriek is verantwoordelijk voor de aansturing van de CNC machines en bestelt de noodzakelijke materialen vanuit de uittrekstaten. De lopende projecten bewaak je en je anticipeert op tijd op voorkomende knelpunten en signaleert meer- of minder werk. Dit alles valt en staat met goede communicatie met jouw collega’s, opdrachtgevers, onderaannemers en de leveranciers. Ben jij deze werkvoorbereider? Top! Neem dan contact met mij op via whatsapp of bel mij op tel: 06 22133369. Of solliciteer direct op deze vacature.

Lees meer
Zaandam
€3.500,00 – €4.000,00
Fulltime

Werkvoorbereider / Calculator Haarlem

Zoek jij een gevarieerde en afwisselende baan? Een baan waarbij jij de touwtjes in handen hebt en projecten top regelt van A tot Z? Een baan waarbij je aan het begin staat van luxe en grote projecten? Dan verwelkom ik je graag als werkvoorbereider/calculator in mijn team. Als werkvoorbereider/calculator ga jij jezelf samen met het gedreven team bezighouden met het maken van calculaties voor topkwaliteit maatwerk interieurs en afbouw. Aan de hand van deze precieze calculaties maak je de juiste offertes op, breng je het passende materiaalgebruik in kaart en check je de juiste prijs-kwaliteit verhouding. Doordat je aan maatwerk meubels en interieurs werkt, is geen werkweek hetzelfde. Perfect wanneer je dus opzoek bent naar een gevarieerde functie waarin jouw input belangrijk is. Je werkt nauw samen met 3 anderen, namelijk de projectteamleider, werkvoorbereider en projectleider. Je zorgt ervoor dat intern het contact op rolletjes verloopt, maar ook met externe partijen (leveranciers) kun je goed schakelen. Hoe jouw werkdag eruitziet Jouw werkzaamheden als werkvoorbereider/calculator zijn afwisselend en uitdagend. Je gaat jezelf in ieder geval bezighouden met: – Tijdig en nauwkeurig uitwerken van complete maatwerk calculaties – In kaart brengen van de topkwaliteit materialen – Jij zorgt voor de meest efficiënte constructiemogelijkheden van verschillende maatwerk meubels en afbouwwerkzaamheden – Het opstellen van een technische omschrijving voor de klant – Jij besluit over de beste prijs-kwaliteit verhoudingen

Lees meer
Haarlem
€3.200,00 – €3.900,00
Fulltime

Bouwkundig werkvoorbereider – Rotterdam

Hé jij daar! Ben jij een jonge hond met een passie voor bouwprojecten en heb je altijd al willen werken als werkvoorbereider? Dan ben jij de juiste man of vrouw voor Bowers B.V. in Rotterdam! Als junior werkvoorbereider bij Bowers B.V. krijg jij de kans om mee te werken aan de meest indrukwekkende en grote bouwprojecten in Rotterdam. Van de vernieuwing van de Coolsingel tot de bouw van de Markthal, jij gaat er allemaal aan bijdragen. En dat allemaal terwijl je rondrijdt in je eigen auto van de zaak en belt met je gloednieuwe iPhone. Maar dat is nog niet alles, want bij Bowers B.V. zijn we erop gebrand om onze werknemers minimaal 10% gelukkiger te maken. Dat betekent dat we niet alleen kijken naar wat jij voor ons kunt betekenen, maar ook naar wat wij voor jou kunnen doen. Bij ons krijg jij alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien naar een echte vakman of -vrouw. Dus ben jij klaar om de handen uit de mouwen te steken en mee te werken aan de grootste bouwprojecten in Rotterdam? Solliciteer dan nu en wie weet ben jij straks onze nieuwe werkvoorbereider!

Lees meer
Rotterdam
€3.250,00 – €3.750,00
Fulltime

Werkvoorbereider duurzame nieuwbouw Schagen

Samen met een groep betrokken bouwfanaten werken aan uitdagende nieuwbouw projecten. De werkvoorbereiding is een belangrijke schakel in ons bouwproces. Een loyale en gedreven afdeling waarvoor wij op zoek zijn naar een werkvoorbereider. Iemand die de komende jaren, samen met ons de geplande projecten wil realiseren. Er staan genoeg mooie projecten in de omgeving gepland waarin jij jezelf volledig kan vastbijten. De projecten waar je de komende jaren op wordt ingezet bevinden zich tussen Alkmaar en Zaandam. De geplande projecten zijn complete appartementencomplexen met een commerciële plint, variërend tussen 100 en 170 woningen. Op onze projecten speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Het projectteam bestaat uit de werkvoorbereiding op kantoor en een hoofduitvoerder die leiding geeft aan zijn deeluitvoerders. Jij schakelt rechtstreeks met de uitvoering en komt waar nodig op het project. Als werkvoorbereider bestaan jouw werkzaamheden voornamelijk uit: Het vaststellen wat de meest effectieve werkstrategie is. Daarnaast houd jij je bezig met het opstellen en bewaken van de projectplanning en deelplanningen. Je bent nauw in contact met de uitvoerende groepen op de projectlocatie. Als werkvoorbereider ben je ook de schakel tussen de leveranciers en de uitvoering. Verder bewaak je de begroting en houd je de projectadministratie bij. Hebben wij jouw interesse gewekt en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Schroom niet mij te bellen.

Lees meer
Schagen
€3.600,00 – €4.400,00
Fulltime

Beginnend Werkvoorbereider Infra Heemskerk

We staan momenteel voor een van de grootste vraagstukken van Nederland, de energietransitie! Gasloos bouwen, het elektra net versterken en wat doen we met alle netwerken van leidingen die nu nog in de grond liggen? Hiervoor zijn we op zoek naar een naar een enthousiaste en gemotiveerde beginnend werkvoorbereider om ons team mee te versterken. Wat we je daarvoor teruggeven is een uitdagende en veelbelovende carrière in de Infratechniek. Als beginnend werkvoorbereider krijg je de kans om waardevolle ervaring op te doen in de infrastructuurindustrie en bij te dragen aan de realisatie van belangrijke projecten. Kom bij ons werken en wij leren je stap voor stap een professional te worden in een dynamische en innovatieve omgeving. Dit doen we door te beginnen bij de eerste stap van de projecten, om je vervolgens steeds meer te betrekken bij de voorbereiding en uitvoering van de infrastructurele projecten (gas, water en elektra). Hierbij werk je nauw samen met een ervaren werkvoorbereider, die als buddy aan jou gekoppeld is. Daarnaast werk je ook samen met andere werkvoorbereiders, een uitvoerder en de projectmanager om ervaring op te doen en te leren van ervaren professionals. We gaan jou als beginnend werkvoorbereider de volgende werkzaamheden leren: – Het opstellen van projectplannen en begrotingen. – Het voorbereiden en controleren van technische tekeningen en documentatie. – Het verzamelen van relevante informatie en gegevens voor projectuitvoering. – Het coördineren van leveranciers, onderaannemers en andere betrokken partijen. – Het ondersteunen van de projectmanager bij het bewaken van de voortgang en het budget. – Het bijdragen aan een veilige en efficiënte werkomgeving. Ook als je nu werkzaam bent in een andere branche, maar wel interesse hebt om als zij-instromer te starten, nodig ik je uit te reageren!

Lees meer
Alkmaar
€2.250,00 – €2.700,00
Fulltime

Calculator Werkvoorbereider gevelprojecten 32 – 40 uur

Ben jij een nauwkeurige en analytische calculator werkvoorbereider met passie voor gevelprojecten? Wij zijn op zoek naar een gedreven professional die ons team komt versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het uitrekenen en voorbereiden van diverse gevelprojecten, zoals gevelstucwerk, gevelisolatie en steenstrips. Onze projecten variëren van woningbouwverenigingen tot luxe villa’s en utiliteitsbouw en bevinden zich tussen Den Helder, Hoek van Holland en een stukje Utrecht. Taken en verantwoordelijkheden onder andere: Uitvoeren van kostencalculaties voor verschillende gevelprojecten. Voorbereiden en plannen van werkzaamheden, inclusief het opstellen van begrotingen en offertes. Beoordelen van offertes van leveranciers en onderaannemers. Het maken van werkplanningen en inkoopvoorstellen. Coördineren en afstemmen met projectleiders, uitvoerders en andere betrokkenen. Het bewaken van de projectvoortgang en bijsturen waar nodig. Opstellen van werk- en detailtekeningen met behulp van AutoCAD. Gebruik maken van softwarepakketten zoals Excel, Word, Bluebeam en een calculatiepakket voor een efficiënte projectvoorbereiding.

Lees meer
Zaandam
€3.500,00 – €4.500,00
Fulltime

Werkvoorbereider Kozijnen Alkmaar

Ben jij als werkvoorbereider communicatief sterk en zet je daarbij graag de klant centraal? Dan hebben we een mooie stap in je carrière voor je. Als werkvoorbereider binnen de kozijnenbranche ben je bezig met bouwtekeningen uitwerken, materialen bestellen en toezien op de voortgang van de projecten. Als organisator begeleid je het proces van A tot Z van verschillende projecten. Om dit in goede banen te leiden neem je ervaring mee uit de bouw, kozijnen of gevel elementen. Inmiddels enthousiast? Bel mij (Bram) op 06-22133369, dan praten we rustig verder. Je bent als werkvoorbereider de spil tussen de afdeling kozijnproductie, toeleveranciers en natuurlijk de particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Je verwerkt de opdrachten van de uiteenlopende klanten en zorgt er voor dat alles tot in de puntjes is georganiseerd. Je ziet toe op de voortgang van de projecten en meer- en minderwerk merk jij snel op. Daar krijg jij nou energie van!

Lees meer
Alkmaar
€2.900,00 – €3.500,00
Fulltime

Werkvoorbereider Infra Veenendaal

De ondergrondse infra staat nooit stil, als werkvoorbereider ben jij een belangrijke schakel tussen ontwerp en realisatie van de projecten en ben jij als een van de weinige van A tot Z bij de werken betrokken. Ik zoek vanwege de vele projecten versterking op de afdeling werkvoorbereiding. Je moet wel van goede huize komen en uitdagende projecten willen realiseren, want in de civiele techniek gebeurt het. Als werkvoorbereider Ondergrondse Infra vind je het fantastisch om met een gedreven team mooie Infra projecten voor te bereiden. De grootte van de projecten verschillen en zorgen ervoor dat je soms één groot project draait en soms diverse kleinere tegelijkertijd met allemaal hun eigen uitdagingen. De ene keer houd je je bezig met het reconstrueren van bus- en stationsgebieden of het bouw- en woonrijp maken en dan weer met reconstructies van wegen en rioleringen. Ook zijn er projecten waarbij je bezig bent met het verharden van asfalt en onderhouden van wegen. Zie jij jezelf al bij ons achter het bureau zitten? Reageer dan direct! Jij bent vanuit ons bedrijfsbureau de schakel met de uitvoering en je zorgt dat alles nauw wordt afgestemd zodat iedereen hetzelfde doel heeft, namelijk mooie werken realiseren en een goede verstandhouding met de opdrachtgever en andere belanghebbenden waarborgen. Vooraf meer informatie ontvangen over de functie? Neem contact met me op via 06-15294957

Lees meer
Veenendaal
€3.000,00 – €3.500,00
Fulltime

Werkvoorbereider interieur Amsterdam

Werkvoorbereider Interieur gezocht: geen suffe kantoortijger! Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider interieur die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken en van aanpakken weet. Bij ons draait het niet alleen om het maken van mooie ontwerpen, maar ook om het realiseren van deze ontwerpen. Wij zoeken dus iemand die niet alleen technisch onderlegd is, maar ook creatief en oplossingsgericht. Iemand die de projecten op een positieve manier aanvalt en zorgt dat er een resultaat uit komt waar je trots op kan zijn. Wat ga je doen als werkvoorbereider interieur? Als werkvoorbereider interieur ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van onze interieurprojecten. Je maakt tekeningen of kunt deze lezen vanaf de tekenkamer en je maakt berekeningen, zorgt dat de juiste materialen op tijd worden besteld en coördineert de werkzaamheden van verschillende partijen die bij het project betrokken zijn. Daarnaast denk je ook mee over creatieve oplossingen en alternatieven. We hebben niet altijd alles in huis wat we nodig hebben en soms moeten we out-of-the-box denken. Jij bent degene die door de jungle van mogelijkheden met de meest originele ideeën komt!

Lees meer
Amsterdam
€3.200,00 – €3.500,00
Fulltime