Urenportals: Klant | Medewerker
timmermannen - houtbewerker

WIJ ZIJN BOWERS.

Een detacheerder die het anders doet. Dat zijn wij. Wij zijn dé persoonlijke werkgever in de bouw en infra sinds 2008. Wij zijn er voor de professionals die bouwen, renoveren en transformeren. De bouwers die impact maken met bouwwerken die blijvend zijn. De nuchtere aanpakkers, denkers en doeners. Die energie krijgen van tastbare projecten. De harde werkers van Nederland. Die samen iets moois neerzetten.

WIJ ZIJN BOWERS.

Sinds 2008 zijn wij als ondernemende werkgever actief binnen de bouw, infrastructuur en civiele techniek. Met een onderscheidende werkwijze, wars van traditionele detachering, zijn wij opzoek naar kwaliteit en professionaliteit. Dit doen wij met onze persoonlijke aanpak. We selecteren projecten en medewerkers met zorg en doen er alles aan om, zowel op de werkvloer als daarbuiten, de veiligheid en tevredenheid te garanderen.

Nog belangrijker, wij zetten als eerste ook vol in op het werk- en levensgeluk van ons personeel. Hoe? Door te luisteren naar onze mensen en hen vrijwillig mee te laten doen aan ons gelukstraject. Werk en privé moeten in balans zijn. Wij geven onze medewerkers vrijheid, meer zelfstandigheid en ze kunnen meedenken. Of niet. Wat onze werknemers zelf willen staat bij ons voorop.

WE VERBINDEN. WILLEN GROEIEN.

We willen graag collectief groeien, maar ook persoonlijk. Carrièreperspectief en persoonlijke ontwikkeling staan daarbij centraal. ‘De juiste man of vrouw op de juiste plaats’: daar gaan we voor! Persoonlijk contact en transparantie zijn bij ons heel belangrijk.

We leven ons in en vragen door. Naar jouw voorkeuren, ontwikkelingen en behoeften. We zorgen voor een uitdaging die bij je past. En blijven ook daarna betrokken. We zoeken de beste werkplek. Lopen mee. Houden contact. En overleggen natuurlijk over de volgende stap. Dat is de persoonlijke begeleiding van Bowers.

SAMEN VOORUIT.

We geloven bij Bowers in de kracht van klein blijven en groot denken. Zo zitten we dicht op de markt en kunnen we persoonlijke aandacht blijven geven.

Herken jij jezelf in onze ideeën, waarden en opvattingen? Hebben wij én onze projecten jouw belangstelling gewekt en wil je meer weten? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact op met één van onze vestigingen. Wij staan je graag te woord via telefoon of e-mail en wil je direct solliciteren kan dit altijd via het sollicitatieformulier.