Urenportals: Klant | Medewerker
bouwkundig tekenaar

Voor werkgevers

Onze medewerkers staan voorop

Aan onze werkgevers: sorry. Bij Bowers zetten we specialisten en vakmensen net even anders in dan bij andere bouw & infra detacheerbureaus.

Wij geloven namelijk in aandacht voor onze medewerkers. De juiste man of vrouw op de juiste plaats. We luisteren naar ze, begeleiden ze in hun carrière, ontwikkeling en groei. Met evaluatie, advies en persoonlijke begeleiding halen we het beste in onze mensen naar boven.

En weet je? Dat pakt voor iedereen fantastisch uit. Want medewerkers die het werk leuk vinden zijn gemotiveerder, werken harder en beter.

Het juiste werk bij de juiste persoon

Onze ‘sorry’ is een beetje betrekkelijk. Want juist door het werk bij de persoon te zoeken, in plaats van de persoon bij het werk, zijn onze medewerkers ook bij jou precies op de juiste plek. En gaan ze graag de geboden uitdaging aan.

Onze techneuten beschikken over mbo- of hbo-niveau, inhoudelijke vakkennis, een professionele werkhouding en uitstraling, persoonlijke begeleiding en advies van onze kant en ze hebben zin in een uitdaging.

Toegewijd aan onze vakgebieden

De bouw, infrastructuur en civiele techniek: het zijn vakgebieden die we kunnen dromen. We kennen de ontwikkelingen, de vraagstukken en de veranderende markt, en de behoefte aan flexibiliteit.

Onze vakgebieden - bowers

Een vaste projectmanager

Bij Bowers heb je direct contact met een vaste projectmanager. Hij of zij begeleidt de projecten en zorgt voor continuïteit en kwaliteit. Door onze goede samenwerking met hogere scholen en kwalitatieve opleiders bieden we bovendien volop mogelijkheden voor groei en specialisatie. Altijd in samenspraak met jou, de werkgever.

De betrouwbaarheid van Bowers

Onze medewerkers zijn niet de eerste de besten – en wij ook niet. Bowers maakt onderdeel uit van de gezonde en groeiende onderneming N-GeeYou. Dat startte als ingenieursbureau JACkLING en breidde volgens dezelfde kwaliteitsnormen uit met het zusterbedrijf Bowers. In welke technische of bouwkundige branche je ook opereert: N-GeeYou biedt precies de juiste partner.

Dat zie je terug in onze richtlijnen en waardering. Want bij Bowers:

  • Leggen we alle afspraken schriftelijk vast. Wel zo handig: zo komt niemand voor verrassingen te staan.
  • Zijn we VCU/ NEN 4400 gecertificeerd.
  • Doen we er alles aan om de veiligheid van medewerkers en opdrachtgevers te garanderen.
  • Zijn we een sterke financiële partner. Met onze holding hebben al jarenlang de hoogst haalbare beoordeling ‘zeer goede kredietwaardigheid’ van Creditsafe.
  • Krijgen we van ruim 90% van onze medewerkers een 8, 9 of 10. En doen we er alles aan om die score nog hoger te krijgen.

 

Denken vanuit de medewerker die bij jou de volgende uitdaging vindt en wil aangaan. Dát is het voordeel van werken met Bowers.

Neem contact met ons op