Urenportals: Klant | Medewerker
bouwkunde vacatures

Bouwkunde vacatures

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Werkvoorbereider Amstelveen

De ondergrondse infra staat nooit stil, als werkvoorbereider ben jij een belangrijke schakel tussen ontwerp en realisatie van de projecten en ben jij als een van de weinige van A tot Z bij de werken betrokken.Ik zoek vanwege de vele projecten versterking op de afdeling werkvoorbereiding. Je moet wel van goede huize komen en uitdagende projecten willen realiseren, want in de civiele techniek gebeurt het.Als werkvoorbereider grond- weg en waterbouw vind je het fantastisch om met een gedreven team mooie GWW projecten voor te bereiden. De grootte van de projecten verschillen en zorgen ervoor dat je soms één groot project draait en soms diverse kleinere tegelijkertijd met allemaal hun eigen uitdagingen. De ene keer houd je je bezig met het reconstrueren van bus- en stationsgebieden of het bouw- en woonrijp maken en dan weer met reconstructies van wegen en rioleringen. Ook zijn er projecten waarbij je bezig bent met het verharden van asfalt en onderhouden van wegen.Zie jij jezelf al bij ons achter het bureau zitten? Reageer dan direct!Jij bent vanuit ons bedrijfsbureau de schakel met de uitvoering en je zorgt dat alles nauw wordt afgestemd zodat iedereen hetzelfde doel heeft, namelijk mooie werken realiseren en een goede verstandhouding met de opdrachtgever en andere belanghebbenden waarborgen.Vooraf meer informatie ontvangen over de functie? Neem contact met me op via 06-21298202.

Lees meer
Amstelveen
€3.000,00 – €3.500,00
Fulltime

Uitvoerder GWW Amstelveen

Uitvoerder | Riool | Grondwerk | GWW | Bouw & Infra CAOIk ben op zoek naar een uitvoerder GWW in de regio Noord-Holland, of een voorman GWW die klaar is voor de volgende stap in zijn carriere. Je gaat aan de slag met diverse projecten in de leidingen (waterleidingen en riool) en het grondwerken, waarvan de doorlooptijd kan lopen van enkele dagen tot een aantal maanden. Deze projecten zijn op basis van Stabu, RAW en UAV-GC bestekken.Je wordt als uitvoerder GWW verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, instructie en ondersteuning van de uitvoerende medewerkers. Daarnaast bestaan jouw taken uit: – het bijwonen van bouwvergaderingen; – bewaken van de planning, veiligheid op de werken en de kwaliteit; – zorgdragen voor de correcte manier van uitvoering van de werken.Ben jij een uitvoerder uit de GWW die trots is op zijn werk en ben je op zoek naar zekerheid in de vorm van een vaste baan? Reageer dan gelijk.Je bent verantwoordelijk voor het rapporteren en vastleggen van afwijkingen van de werkzaamheden ten opzichte van het bestek. Gedurende de aanbiedingsfase denk je actief mee over de aanpak van de werkzaamheden en tijdens de projecten zorg je voor de correcte uitvoering volgens de werkmethode en volgorde van de opdracht. Als uitvoerder ben je onderdeel van het team bestaande uit 3 collega uitvoerders, die elk een vaste werkvoorbereider op kantoor hebben die de planning waarborgen. Elke uitvoerder geeft leiding over 3 á 4 teams en heeft diverse projecten tegelijk lopen met een gemiddelde doorlooptijd van een maand.Meer informatie over de functie? Bel me op 06-21298202.

Lees meer
Amstelveen
€3.500,00 – €4.000,00
Fulltime

Beton Uitvoerder Utilitair – Amstelveen

Voor ons uitvoeringsteam zoeken wij een bouwkundig beton uitvoerder welke zelfstandig een bouwdeel uit kan voeren. Nadat de palen zijn geslagen gaan we de lucht in, vloeren en wanden dienen gestort of prefab geplaatst te worden. Dit alles vraagt een goede organisatie en die pak jij op. Dus (digitaal) een planning maken, vooruit denken en plannen, materiaal en materieel bestellen, personeel en onderaannemers aansturen, controle en beheersing van de veiligheid, kwaliteit en voortgang. Logistiek en een goed kranenplan is essentieel!Je bent bekend met de verschillende bekistingstechnieken, storten ofwel prefab. Onze projecten hebben en behoorlijke omvang dus op deze projecten zit ook een hoofduitvoerder en een projectleider.Interesse in welke gave projecten wij gaan realiseren? Bel gerust even 06-15294957. Ben je zelfstandige (ZZP-er) bel gerust, vraag naar onze mogelijkheden. Je facturen worden snel betaald!

Lees meer
Amstelveen
€4.000,00 – €5.200,00
Fulltime

Werkvoorbereider Civiele Techniek (ondergrondse Infra) Zaandam

De ondergrondse infra staat nooit stil. Gasleidingen die vervangen moeten worden, of het de aanleg van een nieuw elektriciteitsnet. Jouw projecten lopen zeer uit een, tenminste als je als werkvoorbereider op zoek bent naar een stap je hoger op?Als werkvoorbereider bij Bowers ben je de schakel tussen ontwerp en realisatie van projecten. Van A tot Z ben jij bij de werken betrokken. Je moet wel van goede huizen komen om deze uitdaging met ons aan te gaan. Een voorbeeldproject is het bouw- en woonrijp maken van woonwijken. Denk hierbij aan het omleggen van wegen en / of leidingen. Je staat in nauw contact met de uitvoerder, voorman en vakmannen van de projecten.Bij Bowers werken we op basis van vertrouwen, helpen we elkaar en vieren we successen samen. Je komt dus in een team te werken met mede werkvoorbereiders die je altijd kunnen helpen als je vragen hebt.Wil je meer weten over de werkzaamheden en projecten? Bel me op 06 21 29 82 02.

Lees meer
Zaandam
€3.450,00 – €4.250,00
Fulltime

CAD tekenaar / Programmeur CNC Schagen

Ben jij een CAD tekenaar die klaar is met standaard tekeningen maken? Lees dan snel verder!In deze baan ga je als CAD tekenaar de mooiste en meest exclusieve ontwerptekeningen van de architect vertalen naar perfecte en gedetailleerde productietekeningen. Deze tekeningen zijn voor de meest exclusieve superjachten ter wereld. Denk hier bijvoorbeeld aan de jachten van o.a. Jeff Bezos of Bill Gates.Als CAD tekenaar zorg je er samen met de interieurbouwers voor dat de meest luxe en high end meubels en interieurstukken gemaakt worden voor de luxe superjachten. Jouw gedetailleerde productietekeningen gaan naar de timmerafdeling en jij programmeert de CNC machine a.d.h.v. de verschillende ontwerpen.Je hebt als CAD tekenaar veel contact met de projectleider en voormannen van de werkplaats omtrent de constructies en technische zaken op het jacht. Je zit samen met 4 andere collega’s op de tekenkamer.Na de evaluatie en goedkeuring worden jouw uitgewerkte productietekeningen in productie genomen. Je kan dus in een later stadium jouw getekende interieur daadwerkelijk zien op het jacht. Deze worden eerst in de werkplaats op de mock-up gemaakt en gebouwd. Later worden ze op het jacht geïnstalleerd.

Lees meer
Schagen
€3.500,00 – €3.900,00
Fulltime

Voorman Monteur Gas (AVP) Zoetermeer

Gas | Water | VIAG | AVP | DistributiemonteurDit is een vacature voor JOU, wij zoeken namelijk iemand die wij willen helpen; je bent al een tijdje ontevreden over je werk. Bij thuiskomst heb je na het eten nog tijd voor een biertje, maar eigenlijk ben je uitgeblust. Je leeft van weekend naar weekend, tussendoor móét je werken, bij een bedrijf waar jij het eigenlijk al een tijd niet meer naar je zin hebt. Dit is jouw kans! Ben jij zo’n man; super technisch, kan alles en je zorgt ervoor dat alles goed geregeld wordt. Kijk niet verder, wij kunnen goed gebruiken en we bieden jou wat je zoekt: Gezellige, hardwerkende collega’s, leuk werk in de gas en waterleidingen en volop ontwikkelingsmogelijkhedenAls je interesse nu al gewekt is kan je onderin meteen solliciteren (of stuur me gewoon een appje met je nummer, dan bel ik jou, nog makkelijker.Wat zoeken wij? We zijn op zoek naar een vakman die houdt van zijn mooie beroep, dat van voorman monteur. Of je nou meer ervaring hebt met de hoofdleidingen of met de dienstleidingen, dat maakt niet zo veel uit, we zoeken vooral een collega die het belangrijk vindt dat er kwaliteit wordt geleverd en dat er veilig gewerkt wordt. Saneringen, aanleggen, nieuwbouw, jij kent het allemaal. Als voorman van de gasploeg ben jij de belangrijkste schakel van het proces. Met een kraanmachinist, grondwerker en vopper ben je op pad, zij verzorgen de graafwerkzaamheden rondom de leidingen.Jij bent degene die verantwoordelijk is voor de werkwijze, het gebruik van het afpersapparaat, aanboorgereedschap en de administratie van de projecten. Jij zorg voor de codata, foto’s van de situatie en maakt de schetsen en draagt zorg voor de mappen tot ze weer op kantoor zijn. Je hebt overleg met je uitvoerder, jij bent de leidinggevende op de werken en als er iets geregeld moet worden sta je in direct contact met de werkvoorbereider. Samen zijn jullie een drie-eenheid, waar jij ook de leider van jouw ploeg bent.Naast ervaren AVP’ers, zijn we ook op zoek naar kandidaten die in het bezit zijn van VIAG VP die door willen groeien naar voorman.Ik hoor graag van je, je kan me bellen of Whatsappen op 06-21298202.

Lees meer
Zoetermeer
€2.850,00 – €3.400,00
Fulltime

Junior Werkvoorbereider – Capelle aan den IJssel

Als junior werkvoorbereider weet je impact te maken door te luisteren én echt mee te denken met de opdrachtgever. Ben jij net klaar met je opleiding en wil je de eerste meters als werkvoorbereider in de bouw gaan maken? Dan is dit je kans om aan de slag te gaan bij een snel groeiende organisatie, waar je alle ruimte en begeleiding krijgt om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.Aan het begin van het project controleer jij de werkplaats, check je de bouwtekeningen en maak jij het beste plan van aanpak! Ook zorg je dat de juiste materialen besteld worden en op de goede plek bezorgd worden. Tijdens het project houd je het gehele proces met een scherp oog in de gaten en controleer je de voortgang. Wanneer er meer- of minderwerk gedaan wordt dan pas jij de begroting hier op aan. En je werkt natuurlijk nauw samen met onze vakmannen! Wanneer het project succesvol afgerond is dan vieren we dat succes en kijken we samen uit naar het toffe nieuwe project.

Lees meer
Capelle Aan Den Ijssel
€2.750,00 – €3.250,00
Fulltime

AutoCAD tekenaar interieur Heerhugowaard

De discipline interieur van deze werf is verantwoordelijk voor de realisatie van de engineering en de interieurbetimmering van de in aanbouw zijnde jachten.Als AutoCAD tekenaar interieur maak je voornamelijk detail- en werktekeningen voor de productie. Je bent nauw betrokken bij het productieproces op de werkvloer en hebt contact met de timmerlieden.Je wordt aangestuurd door het hoofd van de werkplaats en je hebt vier collega’s op jouw afdeling. Als AutoCAD tekenaar interieur werk je mee aan het engineeringsproces van een jacht. Vanuit jouw expertise beoordeel en maak je detailtekeningen op schaal.Je bespreekt de haalbaarheid van de te produceren onderdelen met de productieafdeling. Je zorgt ervoor dat mogelijke problemen in het productieproces vroegtijdig worden gesignaleerd en voorkomen. Ook lever je een bijdrage aan het informatiepakket dat meegeleverd wordt bij de tekeningen.

Lees meer
Heerhugowaard
€3.500,00 – €3.900,00
Fulltime

Calculator Werkvoorbereider GWW Hoorn nh

Werkvoorbereider | Gas en Water | Infra | Aansluitingen | CAO-LoonVanwege de energietransitie van gas naar elektra ben ik op zoek naar versterking op onze afdeling werkvoorbereiding. Je moet wel van goede huizen komen en uitdagende projecten willen realiseren, want Noord-Holland wil om.Wil jij een bijdrage leveren aan de nieuwe doelstellingen? Als werkvoorbereider kabels en leidingsystemen vind je het fantastisch om met een gedreven team mooie projecten voor te bereiden. De grootte van de projecten zijn verschillend en zorgen ervoor dat je soms werkt aan één groot project waar er kilometers leidingen moeten worden gerenoveerd en soms aan diverse kleinere tegelijkertijd met allemaal hun eigen uitdagingen.

Lees meer
Hoorn Nh
€3.200,00 – €3.900,00
Fulltime