Urenportals: Klant | Medewerker
vacature calculator bouw

Vacatures calculator bouw

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Calculator Interieur of afbouwprojecten IJmuiden

Voor een afdeling calculatie ben ik opzoek naar een hands-on calculator die goed kan samenwerken en het leuk vind om met projectleiders en werkvoorbereiders te werken. Als je gevarieerde calculaties voor maatwerk interieurs en afbouw wilt maken is dit de vacature voor jou! Deze verschillende calculaties gebruik je om de offertes op te stellen en daarmee verzorg je samen met het projectteam voor het totale proces van calculatie tot oplevering!Is je interesse nu al gewekt of heb je vragen neem gerust contact met mij op. tel: 06-22 133 369Binnen de taak van calculator ben je bekend met het tijdig en correct uitwerken van jouw werkzaamheden. Dit is vooral het in kaart brengen van het juiste materiaalgebruik en de meest efficiente constructiemogelijkheden voor de uiteenlopende meubels en de uit te voeren afbouwwerkzaamheden. De materialen ga je selecteren en beoordelen op de juiste prijs-kwaliteitverhouding.Uiteraard maak je een juiste inschatting van de interne uren welke er nodig zijn om de interessante projecten van begin tot eind te realiseren. Daarnaast maak je een technische omschrijving voor de klant en onderhoud je intensief contact met de klant en de leveranciers. Je verzorgt de juiste overdracht naar de werkvoorbereider en verricht samen met je collega de verdere taken van de werkvoorbereiding uit.Het is enorm belangrijk dat je nauw samenwerkt met de projectteamleider, werkvoorbereider en de projectleider.

Lees meer
Ijmuiden
€3.500,00 – €4.300,00
Fulltime

Vacature Bouwkundig Calculator / Werkvoorbereider Heerhugowaard

Als calculator/ werkvoorbereider heb je de hoofdtaak zelfstandig de kostprijs van projecten te bepalen. Hierbij controleer je de bouwtechnische oplossingen en zoekt actief mee naar alternatieve mogelijkheden. Ook ben je als calculator / werkvoorbereider verantwoordelijk voor de offertebehandeling. In dit kader onderhoud je de contacten met de aanstaande opdrachtgevers, adviseurs, onderaannemers en leveranciers.Ook neem je deel aan de verschillende bouwteams en heb je binnen het bedrijf een belangrijke overlegfunctie met de uitvoering, inkoop en verkoop afdeling. Je bent in staat om op een positieve manier met onze onderaannemers en toeleveranciers tot afspraken te komen die voor alle partijen goed zijn. Plannen en organiseren zit je in het bloed. Je kunt goed samenwerken en werkt heel nauwkeurig. In deze afwisselende en uitdagende functie van calculator / werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van zeer diverse gave projecten. De projecten zijn in de woningbouw, utiliteitsbouw, agrarische bouw, akkerbouw en betonbouw. Deze veelzijdigheid maakt ons werk leuk en afwisselend.Al interesse gewekt en als bovenstaande past bij jou maken we graag tijd om een kop koffie of wat anders met je te gaan drinken. Laten we onderzoeken of we een persoonlijke klik hebben en er in geloven het beste uit elkaar te kunnen gaan halen. Geen formele sollicitatie, maar gewoon een goed gesprek. Bel mij gerust 06-15294957

Lees meer
Heerhugowaard
€3.500,00 – €4.500,00
Fulltime

Calculator GWW Purmerend

Ben jij dé secure calculator GWW, die houdt van het berekenen van projecten tot ver achter de komma? Ben jij toe aan de volgende stap in je loopbaan en vind je het fijn om dat te doen bij een aannemer die volop in de verandering zit van traditionele bouwer naar modern wegenbouwkundig bedrijf? Dan zit je bij ons goed; met een drone de voortgang van het werk filmen, samenwerken met een team waarin we vertrouwt op elkaar, processen moderniseren en boven alles de denkwijze “hoe-wel i.p.v. kan niet” vind ik belangrijk.De werken worden uitgevoerd voor diverse opdrachtgevers, zoals gemeenten, waterschappen, havenbedrijven, bouwbedrijven, woningbouwverenigingen, VVE’s en projectontwikkelaars.Wil je meer informatie? Neem contact met mij op via 06-21298202 (Whatsapp en/of telefonisch).Wij zijn op zoek naar een calculator die ervaring heeft met projecten in de rioleringen, bestratingen, grondsaneringen en grondwerken (zowel met kleine als grote projecten). Deze voeren wij uit op basis van eenvoudige werkomschrijvingen, Stabu-, RAW-, en UAV-gc bestekken.Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn: – Het controleren van bestek en tekeningen en verzamelen van informatie om een goede calculatie te maken; – Zelfstandig een kostprijs en inschrijfbegroting opstellen; – Beoordelen van prijzen van onderaannemers en leveranciers; – Plan van aanpak schrijven en EMVI plannen opstellen.Je bent communicatief vaardig, betrokken en ondernemend. Je bent goed in het onderhandelen, kostenbewust en een inventieve teamspeler.Enthousiast? Reageer gelijk!

Lees meer
Purmerend
€3.250,00 – €4.250,00
Fulltime

Calculator GWW Zaandam

Ben jij dé secure calculator GWW, die houdt van het berekenen van projecten tot ver achter de komma. Ben jij op zoek naar een aannemer waar je samenwerkt met een team van gelijk gestemden, die volop in de verandering zit van traditionele bouwer naar modern wegenbouwkundig bedrijf?Bij ons werk je in een goede, informele werksfeer, gecombineerd met een efficiënte werkhouding. Je werkt mee aan uitdagende en complexe projecten op het gebied van nieuwbouw, herinrichting en onderhoud van infrastructurele werken. Deze worden uitgevoerd in de regio Groot Amsterdam, de Haarlemmermeer, Kennemerland en de Bollenstreek.Enthousiast? Reageer gelijk!De werken worden uitgevoerd voor diverse opdrachtgevers, zoals gemeenten, waterschappen, havenbedrijven, bouwbedrijven, woningbouwverenigingen, VVE’s en projectontwikkelaars.Wij zijn op zoek naar een calculator/werkvoorbereider die ervaring heeft met projecten in de rioleringen, bestratingen, grondsaneringen en grondwerken (zowel met kleine als grote projecten). Deze voeren wij uit op basis van eenvoudige werkomschrijvingen, Stabu-, RAW-, en UAV-gc bestekken.Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn: – Het controleren van bestek en tekeningen en verzamelen van informatie om een goede calculatie te maken; – Zelfstandig een kostprijs en inschrijfbegroting opstellen; – Beoordelen van prijzen van onderaannemers en leveranciers; – Plan van aanpak schrijven en EMVI plannen opstellen.Je bent communicatief vaardig, betrokken en ondernemend. Je bent goed in het onderhandelen, kostenbewust en een inventieve teamspeler.Wil je meer informatie? Neem contact met mij op via 06-21298202 (Whatsapp en/of telefonisch).

Lees meer
Zaandam
€2.950,00 – €3.650,00
Fulltime

Calculator Interieur Uitgeest

Vind je het tof om omringt te zijn door mooie interieurs? Wil jij met een vast projectteam werken? Ben je een calculator interieur die makkelijk samenwerkt met verschillende afdelingen en opdrachtgevers? Lees dan snel verder want dan is dit de baan voor jou!Wij zoeken een collega calculator interieur die gevarieerde calculaties wil maken voor diverse projecten in maatwerkinterieurs, afbouw en kantorenbranche. Met deze calculaties stel je offertes op om daarna samen met jouw projectteam te zorgen dat jouw offerte opdracht wordt. Als je nu al enthousiast bent, reageer dan snel! Je kan mij natuurlijk bellen of appen op tel: 06 22 13 33 69.Als calculator interieur krijg je energie van goed uitgewerkte berekeningen. Tot jouw werkzaamheden behoren o.a. het in kaart brengen van de benodigde materialen, manuren, logistiek en de bijbehorende constructiemogelijkheden. Hier zit iedere keer weer verschil in door de verscheidenheid aan projecten en creatieve oplossingen. Jouw technische omschrijving voor de klant is helder en je staat nauw in contact met hen en de leveranciers. De overdracht naar de werkvoorbereider maak je overzichtelijk en samen zorgen jullie ervoor dat de verdere taken van de werkvoorbereiding tot aan uitvoering gezamenlijk opgepakt worden. Het samenwerken met jouw collega’s is bij ons essentieel. Je staat naast de projectteamleider, werkvoorbereider en projectleider.

Lees meer
Haarlem
€3.500,00 – €4.200,00
Fulltime

Calculator Werkvoorbereider GWW Alkmaar

Werkvoorbereider | Gas en Water | Infra | Aansluitingen | CAO-LoonVanwege de energietransitie van gas naar elektra ben ik op zoek naar versterking op onze afdeling werkvoorbereiding. Je moet wel van goede huizen komen en uitdagende projecten willen realiseren, want Noord-Holland wil om.Wil jij een bijdrage leveren aan de nieuwe doelstellingen? Als werkvoorbereider kabels en leidingsystemen vind je het fantastisch om met een gedreven team mooie projecten voor te bereiden. De grootte van de projecten zijn verschillend en zorgen ervoor dat je soms werkt aan één groot project waar er kilometers leidingen moeten worden gerenoveerd en soms aan diverse kleinere tegelijkertijd met allemaal hun eigen uitdagingen.

Lees meer
Alkmaar
€3.200,00 – €3.900,00
Fulltime

Werkvoorbereider Calculator Hoorn nh

Gas en Water | Werkvoorbereider | Calculator | Infra | CAO Bouw en Infra UTAIk zoek vanwege de transitie van gas naar elektra versterking op onze afdeling werkvoorbereiding. Je moet wel van goeden huize komen en uitdagende projecten willen realiseren, want de provincie kent veel grote projecten die gerealiseerd moeten gaan worden. Wil jij een bijdrage leveren aan de nieuwe doelstellingen van de provincie?Als werkvoorbereider kabels en leidingsystemen vind je het fantastisch om met een gedreven team mooie projecten voor te bereiden. De grootte van de projecten verschillen en zorgen ervoor dat je soms één groot project draait en soms diverse kleinere tegelijkertijd met allemaal hun eigen uitdagingen. Van stadsverwarminsprojecten tot aan ondergrondse infra in de binnenstand. De ene keer houd je je bezig met het reconstrueren van leidingen, de andere dag ben je in de nieuwbouw bezig wanneer een gebied bouw- en woonrijp gemaakt wordt. Zowel hoofd- als dienstleidingen, huisaansluitingen en saneringen. Ben jij dit? Reageer direct op 06-21298202.Jij bent vanuit ons bedrijfsbureau de schakel met de uitvoering en je zorgt dat alles nauw wordt afgestemd zodat iedereen hetzelfde doel heeft, namelijk mooie werken realiseren en een goede verstandhouding met de opdrachtgever en andere belanghebbenden waarborgen.Als je voordat je reageert meer informatie van mij wil ontvangen ben ik bereikbaar op 06-21298202.

Lees meer
Hoorn Nh
€3.500,00 – €3.900,00
Fulltime

Calculator Interieur IJmuiden

Vind je het tof om omringt te zijn door mooie interieurs? Wil jij met een vast projectteam werken? Ben je een calculator interieur die makkelijk samenwerkt met verschillende afdelingen en opdrachtgevers? Lees dan snel verder want dan is dit de baan voor jou!Wij zoeken een collega calculator interieur die gevarieerde calculaties wil maken voor diverse projecten in maatwerkinterieurs, afbouw en kantorenbranche. Met deze calculaties stel je offertes op om daarna samen met jouw projectteam te zorgen dat jouw offerte opdracht wordt. Als je nu al enthousiast bent, reageer dan snel! Je kan mij natuurlijk bellen of appen op tel: 06 22 13 33 69.Als calculator interieur krijg je energie van goed uitgewerkte berekeningen. Tot jouw werkzaamheden behoren o.a. het in kaart brengen van de benodigde materialen, manuren, logistiek en de bijbehorende constructiemogelijkheden. Hier zit iedere keer weer verschil in door de verscheidenheid aan projecten en creatieve oplossingen. Jouw technische omschrijving voor de klant is helder en je staat nauw in contact met hen en de leveranciers. De overdracht naar de werkvoorbereider maak je overzichtelijk en samen zorgen jullie ervoor dat de verdere taken van de werkvoorbereiding tot aan uitvoering gezamenlijk opgepakt worden. Het samenwerken met jouw collega’s is bij ons essentieel. Je staat naast de projectteamleider, werkvoorbereider en projectleider.

Lees meer
Ijmuiden
€3.200,00 – €3.900,00
Fulltime

Calculator Interieur Heemskerk

Vind je het tof om omringt te zijn door mooie interieurs? Wil jij met een vast projectteam werken? Ben je een calculator interieur die makkelijk samenwerkt met verschillende afdelingen en opdrachtgevers? Lees dan snel verder want dan is dit de baan voor jou!Wij zoeken een collega calculator interieur die gevarieerde calculaties wil maken voor diverse projecten in maatwerkinterieurs, afbouw en kantorenbranche. Met deze calculaties stel je offertes op om daarna samen met jouw projectteam te zorgen dat jouw offerte opdracht wordt. Als je nu al enthousiast bent, reageer dan snel! Je kan mij natuurlijk bellen of appen op tel: 06 22 13 33 69.Als calculator interieur krijg je energie van goed uitgewerkte berekeningen. Tot jouw werkzaamheden behoren o.a. het in kaart brengen van de benodigde materialen, manuren, logistiek en de bijbehorende constructiemogelijkheden. Hier zit iedere keer weer verschil in door de verscheidenheid aan projecten en creatieve oplossingen. Jouw technische omschrijving voor de klant is helder en je staat nauw in contact met hen en de leveranciers. De overdracht naar de werkvoorbereider maak je overzichtelijk en samen zorgen jullie ervoor dat de verdere taken van de werkvoorbereiding tot aan uitvoering gezamenlijk opgepakt worden. Het samenwerken met jouw collega’s is bij ons essentieel. Je staat naast de projectteamleider, werkvoorbereider en projectleider.

Lees meer
Haarlem
€3.200,00 – €3.900,00
Fulltime