Urenportals: Klant | Medewerker
vacatures uitvoerder

Vacatures uitvoerder

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Assistent Uitvoerder GWW (beginnend uitvoerder) Hoorn nh

Uitvoerder | Startend | Riool | Grondwerk | GWW | Bouw & Infra CAO Ben jij net klaar met je opleiding Assistent Uitvoerder / Toezichthouder GWW en wil je eerst ervaring opdoen met het leiding geven over een aantal projecten voordat je aan de Uitvoerders-opleiding begint? Lees dan verder! We zijn hard op zoek naar een startende uitvoerder of assistent uitvoerder die de eerste stappen wil maken in het leiden van de werken. In Noord-Holland ga jij meedraaien met een hoofduitvoerder die je stap voor stap helpt in je ontwikkeling. Eerst doen jullie het werk samen, maar na verloop van tijd ga je steeds meer zelfstandig aan de bak. We leren je hoe je planningen moet maken, behouden van de termijn staten en hoe je kan communiceren met de ploeg, opdrachtgevers en omwonenden. Je gaat aan de slag met diverse projecten in de leidingen (waterleidingen en riool) en het grondwerken, waarvan de doorlooptijd kan lopen van enkele dagen tot een aantal maanden. Deze projecten zijn op basis van Stabu, RAW en UAV-GC bestekken. Is dit waar je naar op zoek bent? Bel me gelijk op 06-21298202! Als beginnend uitvoerder wordt je steeds verantwoordelijker voor de dagelijkse leiding op het werk. ’s Ochtends zet jij de koffie op, ga je nog even door de plannen van die dag. Rustig aan druppelen de eerste jongens binnen en schenk jij wat bakkie is. Tien voor 7:00 uur bespreek jij de plannen van die dag en zorg je dat iedereen weet wat hij moet doen. De jongens gaan aan de slag en tot de eerste schaft heb jij tijd om de rapportages te maken. Na de pauze maak jij je klaar voor de bouwvergadering, tussendoor heeft de werkvoorbereider nog wat vragen en aan het einde van de dag bespreek je alles met de hoofduitvoerder. Die geeft jou op zijn beurt weer feedback over de correcte uitvoering volgens de werkmethode en volgorde van de opdracht.

Lees meer
Hoorn Nh
€2.550,00 – €2.850,00
Fulltime

Assistent Uitvoerder GWW – Heerhugowaard

Assistent Uitvoerder | Gas en Water | Infratechniek | CAO-loon | Full-time Ik ben op zoek naar een gemotiveerde nieuwe collega die ingezet wil worden als assistent uitvoerder Gas en Water voor de projecten. Nieuwbouw projecten in de gas- en waterleidingen kent geen geheimen meer voor jou. Je hebt inmiddels al zoveel leidingen gelegd, je zou het geblinddoekt kunnen. Je wordt de rechterhand van de uitvoerder, je bent de leidinggevende over de werken en verantwoordelijk voor de voortgang en je bent de man waarbij collega’s terecht kunnen met vragen. Is dit waar jij blij van wordt? Reageer dan gelijk. ’s Ochtends neem je met de hoofduitvoerder het werk door; waar moeten we aan het eind van de dag, week en maand staan? Samen bespreken jullie de planning, daarna organiseer jij het werk en zorg je tevens voor de administratieve voortgang. Je zet de mannen op het project op de juiste manier in, zorgt dat iedereen doet waar hij goed in is, zorgt voor een goede sfeer en als er over gewerkt moet worden, zorg jij dat er pizza’s of friet komt. Dit alles doe je volgens de gestelde veiligheidsnormen en hierbij houd je ook rekening met kwaliteits- en milieueisen. Jij zorgt ervoor dat er ten alle tijden veilig gewerkt wordt! Je geeft leiding over een ploeg met vakmannen die bezig zijn met de aanleg van nieuwe netten. Door de energietransitie wordt er steeds meer gasloos gebouwd, in de komende tijd gaan wij je helpen met het opdoen van kennis van kabels, zodat je futureproof bent. Wij zijn op zoek naar een assistent uitvoerder Gas en Water of een ervaren monteur Gas en Water die op zoek is naar een uitdaging om zich te ontwikkelen. Je bent bij ons in goede handen, heel gericht gaan we te werk met jouw ontwikkeling. Cursussen, afwisseling qua werken, gesprekken met de projectleider, wij bieden werk op maat. Interesse? Neem contact met mij op voor meer informatie op 06-21298202 (Whatsapp en telefonisch bereikbaar).

Lees meer
Heerhugowaard
€2.750,00 – €3.500,00
Fulltime

Assistent uitvoerder woningbouw (nieuwbouw) Heerhugowaard

Ben jij bouwkundig sterk en ben jij op zoek naar meer? Meer dan alleen timmeren en doen wat er gevraagd wordt? Wil jij betrokken worden bij de voortgang en technische uitvoeringskwaliteit van het project? En vindt jij het leuk om het team aan te sturen vanuit een aanvoerdersrol? Dan is deze functie echt wat voor jou en kom ik graag met jou in contact. Wij zijn op zoek naar iemand die wij naast een ervaren uitvoerder kunnen inzetten als verlengstuk op het project. Jij vertaald alle beslissingen rechtstreek door op de werkvloer en weet als een echte aanvoerder het team timmermannen aan te sturen. Naast jouw timmerwerkzaamheden ben jij o.a. bezig met; • De planning • Bouwvergaderingen bijwonen met de werkvoorbereiding en projectleiding • Veiligheid waarborgen op de bouwplaats • Logistieke organisatie op de bouwplaats • Het aansturen van de onderaannemers De projecten variëren van 10 vrijstaande woningen tot aan projecten van 200 gestapelde woningen. Elke project heeft zijn eigen uitdagingen, dat maakt het werk afwisselend en uitdagend. Je komt te werken bij een middelgrote aannemer waar wij met elkaar bouwen. Dat betekend voor ons; korte lijnen, open communicatie en werken met een duidelijk plan. Door iedereen in zijn kracht te zetten zorgen wij er voor dat iedereen aan het eind van de dag met een voldaan gevoel terug naar huis kan gaan. Ieder moet trots kunnen zijn op de dingen die we bouwen. Ben jij net zo enthousiast als ik? Dan kom ik graag met jou in contact.

Lees meer
Heerhugowaard
€3.200,00 – €4.000,00
Fulltime