Urenportals: Klant | Medewerker

Onze mensen aan het woord

We kunnen natuurlijk zelf wel vertellen hoe we te werk gaan, maar we geloven er meer in om onze mensen dat zelf te laten vertellen. Zij kunnen ons immers beter beoordelen. Hieronder lees je de ervaringen van een aantal van onze Bowers collega’s.

Review Paul Tromp Bowers

Paul

Werkvoorbereider GWW

“Het is is nu de 2de keer dat ik in dienst ben getreden bij dit fantastische bedrijf en dat natuurlijk niet voor niets. Bowers is een bedrijf dat zich voor 200% inzet voor haar werknemers en niet alleen maar aan de eigen portemonnee denkt. Vaak is er een goede werksfeer en alles ziet er altijd netjes & georganiseerd uit Bowers is een jong, gezellig, maar vooral hardwerkend bedrijf in de infratechniek. Altijd goed voor haar mensen, dus zie geen rede om niet op een vacature te reageren.”

Review bowers - Abdo

Abdo

Projectcoördinator

“Dankzij Bowers heb ik nu mijn droombaan. Ook zijn ze altijd bereikbaar en bereid om te helpen wanneer nodig. Ze zijn duidelijk en snel.”

Review Bowers - Erwin

Erwin

Allround timmerman

“Wat mij direct opviel was de goede en relaxte sfeer. Het contact met mijn projectmanager bevalt erg goed. Verder bieden ze mij de zekerheid van een vaste baan en hebben ze snel alternatieve projecten wanneer een project ophoudt. Ook heb ik via Bowers een aantal certificeringen kunnen behalen.”

Review Bowers - Gerard

Gerard

Monteur Gas

“Bowers is een prima werkgever. Ze regelen alles voor je en behandelen me goed. De bedrijfsstructuur is goed op orde.”

Review - Ame

Ame

Vakman GWW

“Fijn bedrijf om voor te werken. Alles wordt op tijd geregeld, een simpel belletje en alles wordt opgepakt. Financieel zeer goed, er wordt altijd volledig en op tijd betaald.”

Review Bowers - Linda

Linda

Sr. werkvoorbereider nieuwbouw

“Bowers en ik werken al lang en prettig samen. Ze laten mij werken aan mooie projecten. Verder zijn ze goed georganiseerd en professioneel. Wat ik vooral fijn vind is de goede communicatie.”

Review Bowers - Omar

Omar

Timmerman renovatie & onderhoud

“Bowers heeft mij het werk kunnen geven wat ik wilde. Ze hebben gezorgd dat ik mijn ontbrekende certificeringen heb kunnen behalen. Mijn projectmanager snapte mij gelijk.”

Werken bij Bowers?

Je werk kan afwisselender, uitdagender en leuker. Ben je nuchter en behoor je tot de besten in je vakgebied binnen de bouw en infra? Grote kans dat je je dan bij ons thuis voelt.