Urenportals: Klant | Medewerker

Onze mensen aan het woord

We kunnen natuurlijk zelf wel vertellen hoe we te werk gaan, maar we geloven er meer in om onze mensen dat zelf te laten vertellen. Zij kunnen ons immers beter beoordelen. Hieronder lees je de ervaringen van een aantal van onze Bowers collega’s.

Review Paul Tromp Bowers

“Het is is nu de 2de keer dat ik in dienst ben getreden bij dit fantastische bedrijf en dat natuurlijk niet voor niets. Bowers is een bedrijf dat zich voor 200% inzet voor haar werknemers en niet alleen maar aan de eigen portemonnee denkt. Vaak is er een goede werksfeer en alles ziet er altijd netjes & georganiseerd uit Bowers is een jong, gezellig, maar vooral hardwerkend bedrijf in de infratechniek. Altijd goed voor haar mensen, dus zie geen rede om niet op een vacature te reageren.”

Paul

Werkvoorbereider GWW

Review bowers - Abdo

“Dankzij Bowers heb ik nu mijn droombaan. Ook zijn ze altijd bereikbaar en bereid om te helpen wanneer nodig. Ze zijn duidelijk en snel.”

Abdo

Projectcoördinator

Review Bowers - Erwin

“Wat mij direct opviel was de goede en relaxte sfeer. Het contact met mijn projectmanager bevalt erg goed. Verder bieden ze mij de zekerheid van een vaste baan en hebben ze snel alternatieve projecten wanneer een project ophoudt. Ook heb ik via Bowers een aantal certificeringen kunnen behalen.”

Erwin

Allround timmerman

Review Bowers - Gerard

“Bowers is een prima werkgever. Ze regelen alles voor je en behandelen me goed. De bedrijfsstructuur is goed op orde.”

Gerard

Monteur Gas

Review - Ame

“Fijn bedrijf om voor te werken. Alles wordt op tijd geregeld, een simpel belletje en alles wordt opgepakt. Financieel zeer goed, er wordt altijd volledig en op tijd betaald.”

Ame

Vakman GWW

Review Bowers - Linda

“Bowers en ik werken al lang en prettig samen. Ze laten mij werken aan mooie projecten. Verder zijn ze goed georganiseerd en professioneel. Wat ik vooral fijn vind is de goede communicatie.”

Linda

Sr. werkvoorbereider nieuwbouw

Review Bowers - Omar

“Bowers heeft mij het werk kunnen geven wat ik wilde. Ze hebben gezorgd dat ik mijn ontbrekende certificeringen heb kunnen behalen. Mijn projectmanager snapte mij gelijk.”

Omar

Timmerman renovatie & onderhoud

Bouw vacatures bij bowers.nl

Werken bij Bowers?

Je werk kan afwisselender, uitdagender en leuker. Ben je nuchter en behoor je tot de besten in je vakgebied binnen de bouw en infra? Grote kans dat je je dan bij ons thuis voelt.