Urenportals: Klant | Medewerker
Vacatures civiele techniek

Vacatures civiele techniek

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Plan Ontwikkelaar Bouw in de mooiste stad van Nederland

We zijn op zoek naar een Plan Ontwikkelaar Bouw die de mouwen wil opstropen en samen met ons wil werken aan de realisatie van echte Rotterdamse bouwprojecten.Als Plan Ontwikkelaar Bouw ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van bouwplannen en het begeleiden van projecten vanaf de conceptfase tot aan de oplevering. Je werkt hierbij samen met diverse partijen, zoals opdrachtgevers, architecten, constructeurs en uitvoerders. Je bent in staat om de wensen en eisen van opdrachtgevers te vertalen naar concrete plannen en werkt deze uit tot gedetailleerde ontwerpen. Je bewaakt de voortgang van het project en stuurt bij waar nodig.Als Plan Ontwikkelaar Bouw bij Bowers BV werk je aan uitdagende en diverse bouwprojecten in de mooiste stad van Nederland, zoals:De ontwikkeling van een duurzaam kantoorpand in het hart van Rotterdam De renovatie van een monumentaal pand tot luxe appartementencomplex, met de uitstraling die past bij Rotterdam De bouw van een hypermodern datacenter in de haven van Rotterdam, waarbij we de lat hoog leggen

Lees meer
Rotterdam
€3.150,00 – €3.550,00
Fulltime

Bouwkundig Junior Werkvoorbereider

Ben jij een werkvoorbereider met passie voor bouwprojecten en wil je werken aan uitdagende projecten in de omgeving van Rotterdam, zoals De Rotterdam, het nieuwe Feyenoord stadion of de Markthal? Bij Bowers B.V. krijg je de kans om je talenten verder te ontwikkelen en te laten zien in een professioneel en hecht team.Als werkvoorbereider bij Bowers B.V. ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en planning van diverse bouwprojecten in Rotterdam en omgeving. Je werkt nauw samen met het projectteam en zorgt ervoor dat alles van tevoren goed is geregeld, zodat het project soepel kan verlopen. Je bereidt het werk voor, maakt planningen, zorgt voor de inkoop van materialen en bewaakt de kosten en kwaliteit van het project.Bij Bowers B.V. geloven we in het investeren in onze medewerkers en bieden we je daarom niet alleen een goede werkomgeving, maar ook een auto en telefoon van de zaak. Ervaring is niet noodzakelijk, zolang je de motivatie hebt om te leren en te groeien in je functie.

Lees meer
Spijkenisse
€2.500,00 – €3.250,00
Fulltime

Plan Ontwikkelaar Bouw – Rotterdam

Ben jij een ervaren planontwikkelaar met passie voor bouwprojecten en wil je werken aan uitdagende projecten in de omgeving van Rotterdam? Bij Bowers B.V. krijg je de kans om je talenten verder te ontwikkelen en te laten zien in een professioneel en hecht team.Als planontwikkelaar bij Bowers B.V. werk je aan innovatieve en uitdagende bouwprojecten in Rotterdam. Denk hierbij aan grote projecten zoals de vernieuwing van de Coolsingel, de ontwikkeling van de Rotterdamsebaan en de bouw van de Zalmhaventoren. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitwerken van bouwplannen en speelt een belangrijke rol bij het bepalen van de haalbaarheid van de projecten. Je weet als geen ander hoe je de juiste partijen bij elkaar brengt en zorgt voor een succesvolle uitvoering van het project.Bij Bowers B.V. geloven we in het investeren in onze medewerkers en bieden we je daarom niet alleen een goede werkomgeving, maar ook een auto en telefoon van de zaak. Ervaring is niet noodzakelijk, zolang je de motivatie hebt om te leren en te groeien in je functie.

Lees meer
Rotterdam
€2.950,00 – €3.550,00
Fulltime

Bouwkundig werkvoorbereider – Rotterdam

Hé jij daar! Ben jij een jonge hond met een passie voor bouwprojecten en heb je altijd al willen werken als werkvoorbereider? Dan ben jij de juiste man of vrouw voor Bowers B.V. in Rotterdam!Als junior werkvoorbereider bij Bowers B.V. krijg jij de kans om mee te werken aan de meest indrukwekkende en grote bouwprojecten in Rotterdam. Van de vernieuwing van de Coolsingel tot de bouw van de Markthal, jij gaat er allemaal aan bijdragen. En dat allemaal terwijl je rondrijdt in je eigen auto van de zaak en belt met je gloednieuwe iPhone.Maar dat is nog niet alles, want bij Bowers B.V. zijn we erop gebrand om onze werknemers minimaal 10% gelukkiger te maken. Dat betekent dat we niet alleen kijken naar wat jij voor ons kunt betekenen, maar ook naar wat wij voor jou kunnen doen. Bij ons krijg jij alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien naar een echte vakman of -vrouw.Dus ben jij klaar om de handen uit de mouwen te steken en mee te werken aan de grootste bouwprojecten in Rotterdam? Solliciteer dan nu en wie weet ben jij straks onze nieuwe werkvoorbereider!

Lees meer
Berkel en Rodenrijs
€2.750,00 – €3.500,00
Fulltime

Werkvoorbereider interieur Purmerend

Gezocht: Interieur Ninja met een knipoog! Hoor je dat? Dat is het geluid van een nieuw interieurproject dat op ons wacht! Maar voordat we de uitdaging aangaan, hebben we jou nodig: een echte werkvoorbereider interieur Ninja! Iemand die het verschil maakt in de voorbereiding, planning en organisatie van onze projecten. Iemand die de werkzaamheden coördineert en onze creatieve ideeën met een flinke dosis humor weet te vertalen naar concrete acties. Iemand die ons team komt versterken en onze interieurprojecten naar een hoger niveau tilt! Wat ga je doen als werkvoorbereider interieur? Als onze nieuwe werkvoorbereider interieur ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van onze interieurprojecten. Jij bent de drijvende kracht achter de voorbereiding, planning en organisatie van onze projecten en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je werkt nauw samen met onze ontwerpers en projectmanagers om de mooiste interieurs te realiseren.Jouw takenpakket omvat onder andere: – Het maken van projectplanningen en het bewaken van de voortgang; – Het inkopen van materialen en het bijhouden van de voorraad; – Het aansturen van het team en het coördineren van de werkzaamheden op de bouwplaats; – Het opstellen van offertes en het bewaken van de budgetten; – Het onderhouden van contact met opdrachtgevers en leveranciers. Jij bent de lijm die onze projecten bij elkaar houdt. Je zorgt voor een vlekkeloze samenwerking tussen alle betrokken partijen en je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Maar bovenal ben jij de Interieur Ninja die onze projecten tot leven brengt!

Lees meer
Purmerend
€3.200,00 – €3.500,00
Fulltime

Werkvoorbereider kozijnen Medemblik

Werkvoorbereider kozijnen particuliere markt – Word de held van onze klanten!Als werkvoorbereider kozijnen ben jij de superster die onze klanten helpt om hun droomhuis werkelijkheid te maken. Je werkt in een team van enthousiaste collega’s en je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en planning van bouwprojecten voor particulieren. Wij zijn op zoek naar een creatieve geest die out-of-the-box denkt en onze klanten kan verrassen met innovatieve oplossingen. Ben jij de werkvoorbereider kozijnen die wij zoeken? Lees dan snel verder!Wat ga je als superster binnen ons bedrijf doen? Als werkvoorbereider kozijnen ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en planning van bouwprojecten voor particulieren. Daarnaast ben je bezig met: • Het coördineren van de werkzaamheden van verschillende partijen die bij het project betrokken zijn, zoals architecten, aannemers en leveranciers. • Je zorgt ervoor dat iedereen op tijd en op de juiste manier zijn werk kan doen. • Je bent ook verantwoordelijk voor het opstellen van offertes, het bijhouden van de administratie en het controleren van de kwaliteit van het werk.Herken jij jezelf in deze werkzaamheden? Bel/app me dan op 06-22133369!

Lees meer
Medemblik
€3.200,00 – €3.500,00
Fulltime

Werkvoorbereider interieur Amsterdam

Werkvoorbereider Interieur gezocht: geen suffe kantoortijger!Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider interieur die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken en van aanpakken weet. Bij ons draait het niet alleen om het maken van mooie ontwerpen, maar ook om het realiseren van deze ontwerpen. Wij zoeken dus iemand die niet alleen technisch onderlegd is, maar ook creatief en oplossingsgericht. Iemand die de projecten op een positieve manier aanvalt en zorgt dat er een resultaat uit komt waar je trots op kan zijn.Wat ga je doen als werkvoorbereider interieur? Als werkvoorbereider interieur ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van onze interieurprojecten. Je maakt tekeningen of kunt deze lezen vanaf de tekenkamer en je maakt berekeningen, zorgt dat de juiste materialen op tijd worden besteld en coördineert de werkzaamheden van verschillende partijen die bij het project betrokken zijn.Daarnaast denk je ook mee over creatieve oplossingen en alternatieven. We hebben niet altijd alles in huis wat we nodig hebben en soms moeten we out-of-the-box denken. Jij bent degene die door de jungle van mogelijkheden met de meest originele ideeën komt!

Lees meer
Amsterdam
€3.200,00 – €3.500,00
Fulltime

Werkvoorbereider Bouw Zaandam

Wanted: Werkvoorbereider BouwAls werkvoorbereider bouw ben jij de superheld die de bouwprojecten van onze klanten naar een hoger niveau tilt. Jij bent degene die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt en dat het eindresultaat er fantastisch uitziet. Als werkvoorbereider bouw ga je aan de slag bij ons bedrijf in Noord-Holland-Noord, dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit en innovatieve oplossingen. We hebben grote plannen en daarbij hebben we jou nodig om deze te realiseren!Wat ga je doen als werkvoorbereider bouw? Als werkvoorbereider bouw heb je een verantwoordelijke baan. Hierin ga je jezelf bezig houden met:• de voorbereiding en planning van bouwprojecten. • Je coördineert de werkzaamheden van de verschillende partijen die bij het project betrokken zijn, zoals architecten, aannemers en leveranciers. • Je zorgt ervoor dat iedereen op tijd en op de juiste manier zijn werk kan doen. • Je bent ook verantwoordelijk voor het opstellen van offertes, het bijhouden van de administratie en het controleren van de kwaliteit van het werk.

Lees meer
Zaandam
€3.200,00 – €3.500,00
Fulltime

Kozijnen monteur Obdam

Heb je ervaring met kozijnen? Werk je graag op verschillende locaties? Ben jij oplossingsgericht? Zo ja, lees dan snel verder.Als kozijnen monteur ben je een zelfstandige monteur die diverse montage-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitvoert aan zowel aluminium als kunststof kozijnen. Bij deze werkzaamheden houd je de kwaliteit en de servicegerichtheid hoog in het vaandel . De werkzaamheden van een kozijnen monteur kunnen enorm verschillen per dag. Zo kan je nieuwe kozijnen gaan monteren bij particulieren thuis of ga je juist de zakelijke markt op.Of ben jij de monteur die liever bij bestaande klanten reparatie-, onderhouds- en herstelwerkzaamheden verricht? Top! Dan hebben wij ook erg leuke projecten voor jou beschikbaar.Zie jij jezelf bovengenoemde werkzaamheden verrichten? Super! Reageer dan direct of bel mij op telefoonnummer: 06-22133369

Lees meer
Obdam
€2.300,00 – €2.600,00
Fulltime