Urenportals: Klant | Medewerker
Vacatures civiele techniek

Vacatures civiele techniek

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Monteur Gas AVP VIAG Heerhugowaard

Monteur Gas | Water | Hoofdleidingen | Dienstleidingen | Buizenlegger | VIAG Houd jij van werken in de buitenlucht en ben jij graag met een groep leuke collega’s bezig met mooie projecten in de ondergrondse infra, lees dan vooral verder! Wij zijn ter uitbereiding van ons team hard op zoek naar een nieuwe collega, die fulltime beschikbaar is als eerste monteur gas en water voor de regio Noord-Holland. Spreekt dit jou aan? Herken jij jezelf hierin? Solliciteer direct via de button! Als monteur ga je aan de slag met diverse projecten op het gebied van aanleg en saneringen van gas en waterleidingen. Denk hierbij aan hoofdleidingen, dienstleidingen, stijgleidingen en huisaansluitingen. We hebben zowel combiklussen (gas/water) als solo-klussen, welke je uitvoert in een vast team die altijd zo wordt samengesteld dat iedereen doet waar hij goed in is. Bij voorkeur heb je ervaring met gietijzer, PVC en lassen én wanneer je in het bezit bent van PE-laspas (NTA 8828) of bereid bent deze te halen, ben je al helemaal ons “top-gewenste” collega. Een verdere greep uit de werkzaamheden is: – Je rapporteert de voortgang van de planning; – Je verricht de werkzaamheden volgens de huidige (strenge) veiligheidsmaatregelen; – Je bent zelfstandig in staat de het meerwerk te signaleren. Je komt te werken in een team waar jij veel contact hebt met je directe collega’s, maar ook veel overleg hebt met de uitvoeder, projectleider en werkvoorbereider. Interesse? Wij hebben gereedschap en een werkbus klaar staan voor je, dus reageer snel.

Lees meer
Heerhugowaard
€2.750,00 – €3.350,00
Fulltime

Grondwerker ZZP Purmerend

GWW | Rioleringen | Bestratingen | ZZP Wij zijn op zoek naar een ZZP grondwerker met ruime ervaring in de aanleg van rioleringen. Als grondwerker ga jij aan de slag met verschillende projecten in Amsterdam en omgeving. Samen met een kraanmachinist ga je aan de slag met het leggen van rioleringen en huisaansluitingen. Hij vanuit de kraan, jij alle grondwerkzaamheden, zoals het graven van de laatste centimeters van de sleuven, het meten van hoogtes en het fijnere werk. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband en bent in staat om te werken aan diverse projecten van verschillende omvang.

Lees meer
Purmerend
€27,50 – €32,50
Fulltime

Uitvoerder Kabels en Leidingen Zaandam

Uitvoerder | kabels en leidingen | Infra | Combi | Aansluitingen | Gas Water Kent de infrastructuur onder de grond geen geheimen voor jou? Ben jij sterk in het organiseren van projecten en aansturen van gas en water ploegen? Dan is de functie van uitvoerder ondergrondse infra jou op het lijf geschreven! Wij hard op zoek naar een nieuwe collega die als uitvoerder Noord-Holland ingezet wordt op mooie en uitdagende projecten in de combi (gas, water, elektra) en de aansluiting leidingen. Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de complete uitvoering en coördinatie van de werkzaamheden. De projecten die je gaat leiden zijn met name in de nieuwbouw elektra en water, waar nodig ook nog gasleidingen. Jij bent het aanspreekpunt voor de betrokken partijen (collega’s, onderaannemers en opdrachtgevers) en je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing, werkverdeling en instructies. Daarnaast weet jij waar bij een aannemer het geld verdient moet worden. Wat betreft de aansturing: jij overlegd en geeft sturing aan de voormannen, die leidinggeven over de ploegen (monteur viag AVP, kraanmachinist en grondwerkers met viag). In samenwerking met de werkvoorbereiding bepaal jij de materiaalkeuzes, inzet van personeel en onderaannemers en de inzet en voorraad van materiaal. Ben jij dit en is dit jouw functie? Druk direct op de sollicitatieknop en we hebben vandaag nog contact met elkaar om alles te bespreken. Jouw functie bestaat uit het uitvoeren van eindcontroles, deelnemen (en leiden) van verschillende overlegvormen, het verzorgen dat de werken op meest efficiënte wijze worden uitgevoerd, het tijdig afhandelen van schademeldingen, bijhouden van rapportages en administratie en uiteraard draag jij zorg voor de veiligheid op werken. Als uitvoerder ben jij de leidinggevende en schipper je tussen twee a drie projecten door, projecten variëren tussen de aanleg, het onderhoud en nieuwbouw van kabels en leidingen. Wil jij onderdeel worden van ons team, neem snel contact met mij op!

Lees meer
Zaandam
€3.500,00 – €4.000,00
Fulltime

Grondwerker riolering Amsterdam

Heb jij altijd al als grondwerker in (regio) Zaandam willen werken? Lees dan verder! Dit is echt een vette job, als rioleur ga je met een kraanmachinist de hele stad door en samen maken jullie de mooiste werken. Zoals je misschien weet in Amsterdam onder de grond een waar doolhof en staan jullie elke dag weer voor nieuwe uitdagingen. Samen werken jullie als team, je collega als kraanmachinist die het grote graafwerk doet, jij als vakman doet alles er om heen. Jij legt de buizen en rioleringen, steekt voor en geeft de hoogtes aan. Is dit jouw volgende uitdaging? Bel of Whatsapp me op 06-21298202.

Lees meer
Purmerend
€2.000,00 – €2.350,00
Fulltime

Uitvoerder Energietransitie / laag & middenspanning Schagen

Jouw baan: Uitvoerder energietransitie / laag & middenspanning Zie jij toekomst in de energietransitie / gasloos bouwen en het elektranetwerk versterken (laag en middenspanning)? Wil jij werken met jouw eigen team met enkel projecten in jouw eigen regio (geen reistijden / files) en word jij gelukkig van buiten in het zonnetje projecten leiden? Dan moet dit goed komen. Je werkt bij dé aannemer die staat voor de energietransitie. Slimme koppen en gemotiveerde vakmannen staan voor een mooie uitdaging en in dit geheel word jij lid van het team samen met drie collega-uitvoerders. Samen nemen jullie de werken door en bespreken jullie de dagelijkse gang van zaken. Je eigen team bestaat uit een duo werkvoorbereiders die alles vanuit kantoor regelen, jij geeft leiding over 3 á 4 uitvoeringsteams buiten. Je voormannen zijn je oren en ogen op de werkvloer en rapporteren dagelijks de voortgang aan jou. Wat ons bedrijf kenmerkt is dat iedereen dezelfde taal spreekt. Zo vinden we het belangrijk dat de goed gemotiveerde grondwerker ook op maandagochtend makkelijk op jou af met een verhaal over de voetbal van zijn zoontje afgelopen weekend. Bijna het hele team is bij ons in dienst, wij huren alleen wanneer nodig tijdelijk in. Ik zoek een uitvoerder energietransitie wie het leuk vindt om het juiste teamgevoel verder op te bouwen en dit ook uitstraalt bij opdrachtgevers en netbeheerders. De energietransitie projecten zijn voornamelijk in opdracht van Liander. Jij bepaald zelf de weg naar een succesvol project. Jij krijgt hierin volop ruimte voor jouw creativiteit. Dus geen werkpakketten en vaste kaders. Jij denkt na over slimme manieren die voor jou en jouw team werkt. Hierdoor bouw jij aan een energieke relatie met de opdrachtgever (vaak Liander) waarbij elkaar wat wordt gegund. De projecten zijn enkel in jouw regio. Als uitvoerder ben je uiteraard vaker onderweg, maar onnodig reistijd is zonde. Jij doet waar je goed in bent en energie van krijgt. Je deelt jouw eigen tijd en werkplanning in; thuis, kantoor of op werklocatie gewapend met laptop, telefoon en auto van de zaak. Interesse? 06-21298202 | thomas.klaassen@bowers.nl

Lees meer
Schagen
€4.300,00 – €5.200,00
Fulltime

Vakman GWW Rioleringen en Wegenbouw Zaandam

Rioleringen | 40-urige werkweek | GWW | Wegenbouw | Grondwerk Heb jij een opleiding op het SPG (vakman GWW, rioleringswerker of wegenwerker) afgerond in de richting van de GWW? Dan zijn wij hard op zoek naar jou! Wij hebben mooie werken in de regio en hebben een prettige werksfeer. Je werkt in een ploeg die hard werken, maar ook lol hebben met elkaar. In de GWW (riool, bestratingen en wegenbouw) is elke dag anders, dit weet jij als vakman GWW maar al te goed. Je werkt in een ploeg aan de aanleg van de (betonnen, gietijzer en PVC) leidingen, het onderhoud van de rioleringen, leggen van diepriool, storingen verhelpen, waterleidingen aanleggen, huisaansluitingen maken en het doen van saneringen. Interessant? Bel gelijk en wellicht sta jij maandag al met je gereedschap tussen de mannen. Daarnaast heb je al enige ervaring met putten metselen, voorsteken voor een kraan, lijn- en roterende laser instellen, bestratingen en kolken zetten. Je kan goed werken voor de kranen en gaat samen met de machinist secuur te werk: hij moet goed naar jou luisteren, aangezien jij zijn ogen bent. Je werkt in een gezellig team en lekker in de buitenlucht, nu de lente (eindelijk) voor de deur staat is dit geen straf.

Lees meer
Zaandam
€2.000,00 – €3.000,00
Fulltime

Uitvoerder GWW Heerhugowaard

Uitvoerder | Wegenbouw | Grondwerk | GWW | Bouw & Infra CAO Gezocht: Nieuwe Jan. Jan is onze uitvoerder GWW, al bijna 40 jaar lang verzorgt hij de mooiste projecten in de wegenbouw en rioleringen tot een goed einde. Meerdere nieuwbouw wijken zijn door Jan (en zijn ploeg) bouwrijp gemaakt. Alleen gaat Jan binnenkort stoppen, hij mag/gaat met zijn welverdiende pensioen. Zijn chalet in Frankrijk is al helemaal klaar voor hem, alleen wij nog niet! Daarom zijn we zo snel als mogelijk op zoek naar een nieuwe Jan. Als jouw naam geen Jan is, maar je wel een goede uitvoerder bent, ben je ook van harte welkom om te solliciteren, op 06-21298202 ben ik bereikbaar. Eenmaal aan de slag word je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op diverse projecten, met name in het bouw- en woonrijp maken van nieuwbouw wijken (waterleidingen, riool, het grondwerken en de wegenbouw). De doorlooptijd van de werken kan lopen van enkele dagen tot een aantal maanden. Deze projecten zijn op basis van Stabu, RAW en UAV-GC bestekken. Je wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, instructie en ondersteuning van de uitvoerende medewerkers. Daarnaast bestaan jouw taken uit het bijwonen van bouwvergaderingen, bewaken van de planning en zorgdragen voor de correcte manier van uitvoering van de werken. Ben jij een trotse uitvoerder uit de GWW en ben je op zoek naar zekerheid in de vorm van een vaste baan? Reageer dan gelijk. Als uitvoerder ben je onderdeel van het team bestaande uit 3 collega uitvoerders, die elk een vaste werkvoorbereider op kantoor hebben die de planning waarborgen. Elke uitvoerder geeft leiding over 3 á 4 teams en heeft diverse projecten tegelijk lopen met een gemiddelde doorlooptijd van een maand. Meer informatie over de functie? Bel me op 06-21298202.

Lees meer
Heerhugowaard
€3.500,00 – €3.850,00
Fulltime

Assistent Uitvoerder Infra- Alkmaar

Assistent Uitvoerder | Gas en Water | Infratechniek | CAO-loon | Full-time Ik ben op zoek naar een gemotiveerde nieuwe collega die ingezet wil worden als assistent uitvoerder Gas en Water voor de projecten. Nieuwbouw projecten in de gas- en waterleidingen kent geen geheimen meer voor jou. Je hebt inmiddels al zoveel leidingen gelegd, je zou het geblinddoekt kunnen. Je wordt de rechterhand van de uitvoerder, je bent de leidinggevende over de werken en verantwoordelijk voor de voortgang en je bent de man waarbij collega’s terecht kunnen met vragen. Is dit waar jij blij van wordt? Reageer dan gelijk. ’s Ochtends neem je met de hoofduitvoerder het werk door; waar moeten we aan het eind van de dag, week en maand staan? Samen bespreken jullie de planning, daarna organiseer jij het werk en zorg je tevens voor de administratieve voortgang. Je zet de mannen op het project op de juiste manier in, zorgt dat iedereen doet waar hij goed in is, zorgt voor een goede sfeer en als er over gewerkt moet worden, zorg jij dat er pizza’s of friet komt. Dit alles doe je volgens de gestelde veiligheidsnormen en hierbij houd je ook rekening met kwaliteits- en milieueisen. Jij zorgt ervoor dat er ten alle tijden veilig gewerkt wordt! Je geeft leiding over een ploeg met vakmannen die bezig zijn met de aanleg van nieuwe netten. Door de energietransitie wordt er steeds meer gasloos gebouwd, in de komende tijd gaan wij je helpen met het opdoen van kennis van kabels, zodat je futureproof bent. Wij zijn op zoek naar een assistent uitvoerder Gas en Water of een ervaren monteur Gas en Water die op zoek is naar een uitdaging om zich te ontwikkelen. Je bent bij ons in goede handen, heel gericht gaan we te werk met jouw ontwikkeling. Cursussen, afwisseling qua werken, gesprekken met de projectleider, wij bieden werk op maat. Interesse? Neem contact met mij op voor meer informatie op 06-21298202 (Whatsapp en telefonisch bereikbaar).

Lees meer
Alkmaar
€2.900,00 – €3.700,00
Fulltime

Beginnend Werkvoorbereider Infra Heemskerk

We staan momenteel voor een van de grootste vraagstukken van Nederland, de energietransitie! Gasloos bouwen, het elektra net versterken en wat doen we met alle netwerken van leidingen die nu nog in de grond liggen? Hiervoor zijn we op zoek naar een naar een enthousiaste en gemotiveerde beginnend werkvoorbereider om ons team mee te versterken. Wat we je daarvoor teruggeven is een uitdagende en veelbelovende carrière in de Infratechniek. Als beginnend werkvoorbereider krijg je de kans om waardevolle ervaring op te doen in de infrastructuurindustrie en bij te dragen aan de realisatie van belangrijke projecten. Kom bij ons werken en wij leren je stap voor stap een professional te worden in een dynamische en innovatieve omgeving. Dit doen we door te beginnen bij de eerste stap van de projecten, om je vervolgens steeds meer te betrekken bij de voorbereiding en uitvoering van de infrastructurele projecten (gas, water en elektra). Hierbij werk je nauw samen met een ervaren werkvoorbereider, die als buddy aan jou gekoppeld is. Daarnaast werk je ook samen met andere werkvoorbereiders, een uitvoerder en de projectmanager om ervaring op te doen en te leren van ervaren professionals. We gaan jou als beginnend werkvoorbereider de volgende werkzaamheden leren: – Het opstellen van projectplannen en begrotingen. – Het voorbereiden en controleren van technische tekeningen en documentatie. – Het verzamelen van relevante informatie en gegevens voor projectuitvoering. – Het coördineren van leveranciers, onderaannemers en andere betrokken partijen. – Het ondersteunen van de projectmanager bij het bewaken van de voortgang en het budget. – Het bijdragen aan een veilige en efficiënte werkomgeving. Ook als je nu werkzaam bent in een andere branche, maar wel interesse hebt om als zij-instromer te starten, nodig ik je uit te reageren!

Lees meer
Alkmaar
€2.250,00 – €2.700,00
Fulltime