Urenportals: Klant | Medewerker
klusjesman vacature

Klusjesman vacature

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Professionele Klusjesman Amsterdam

Tover jij graag bij mensen een glimlach op hun gezicht? Ga jij graag oplossend te werk en ben jij communicatief sterk? Dan is het lezen van deze vacature zeker de moeite waard!Als klusjesman ben jij in staat om alle uitdagingen die je in een woning tegenkomt, op te lossen. In deze rol is het van belang dat je niet alleen handvaardig bent, maar het ook leuk vind om veelvoudig met mensen in contact te zijn. Je stapt ’s morgens in je EIGEN WERKBUS met een stapel (digitale) bonnen en gaat direct jouw eerste klant te hulp schieten. Het kan zijn dat de kraan lekt, de deur piept of het raam klemt. Gelukkig ben jij als klusjesman dan daar om de irritaties weg te nemen bij de bewoner en hem/haar tevreden achter te laten. Andere werkzaamheden die je kan tegenkomen in de functie van klusjesman zijn; een tegeltje, hang- en sluitwerk of een complete deur vervangen. Maar ook houtrot verwijderen uit de kozijnen kan langs komen op je klus. Kortom een veelzijdige baan met elke dag een nieuwe uitdaging.Zie jij jezelf al bij de klanten op de koffie? Solliciteer dan direct!

Lees meer
Amsterdam
€2.650,00 – €3.050,00
Fulltime

Deskundig klusjesman – Hoofddorp

Word jij blij als bewoners tevreden zijn? Ben je oplossingsgericht en communicatief sterk? Dan is verder lezen de moeite waard!Als deskundig klusjesman los jij alle problemen die je tegenkomt in een woning op. Je bent niet alleen handig, maar vindt het ook leuk om met mensen in contact te zijn. Hoe ziet je werkdag eruit? ’s Ochtends stap jij de werkbus in met een stapel digitale bonnen. De eerste opdracht is een lekkende kraan, de tweede een piepende deur en de derde een klemmend dakraam. Jij hebt het in een handomdraai opgelost. Het belangrijk dat je bij de bewoners de irritaties wegneemt en hen tevreden achterlaat. Andere werkzaamheden die je tegen kan komen zijn hang- en sluitwerk, een deur of raam vervangen of houtrot verwijderen van kozijnen. Kortom jouw baan als deskundig klusjesman is zeer divers en uitdagend.Herken jij jezelf in de functieomschrijving? Solliciteer direct!

Lees meer
Hoofddorp
€2.700,00 – €3.100,00
Fulltime

Klusjesman – Berkel en Rodenrijs

Steek jij als service timmerman je handen graag uit de mouwen? Ben jij de service timmerman die weet hoe het werkt? Die in een oogopslag ziet hoe hij die deur verhangt, hoe hij het beste de keukenkastjes recht hangt en nu hij toch bezig is toch nog die vensterbank opnieuw aftimmert? Lees dan even door, want ik heb iets voor jou!’s Ochtends een bak koffie en er wordt gebeld, de sleutel is in het slot afgebroken en drie straten verder is er een wasbak naar beneden gekomen. Jij twijfelt geen moment en weet precies hoe je deze klussen, door je ervaring en vakkennis, op kunt lossen. Je springt in de eigen werk bus, die helemaal gevuld is met het beste en nieuwste gereedschap wat er op de markt is! En binnen no time zijn de problemen vakkundig opgelost.Geen dag is het zelfde in het leven van een service timmerman, al zin in een bak koffie bij ons op kantoor? Bel, mail of whatsapp me voor een vrijblijvend gesprek!

Lees meer
Berkel En Rodenrijs
€2.600,00 – €3.200,00
Fulltime