Urenportals: Klant | Medewerker
vacature werkvoorbereider

Vacatures werkvoorbereider

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Werkvoorbereider Amstelveen

De ondergrondse infra staat nooit stil, als werkvoorbereider ben jij een belangrijke schakel tussen ontwerp en realisatie van de projecten en ben jij als een van de weinige van A tot Z bij de werken betrokken.Ik zoek vanwege de vele projecten versterking op de afdeling werkvoorbereiding. Je moet wel van goede huize komen en uitdagende projecten willen realiseren, want in de civiele techniek gebeurt het.Als werkvoorbereider grond- weg en waterbouw vind je het fantastisch om met een gedreven team mooie GWW projecten voor te bereiden. De grootte van de projecten verschillen en zorgen ervoor dat je soms één groot project draait en soms diverse kleinere tegelijkertijd met allemaal hun eigen uitdagingen. De ene keer houd je je bezig met het reconstrueren van bus- en stationsgebieden of het bouw- en woonrijp maken en dan weer met reconstructies van wegen en rioleringen. Ook zijn er projecten waarbij je bezig bent met het verharden van asfalt en onderhouden van wegen.Zie jij jezelf al bij ons achter het bureau zitten? Reageer dan direct!Jij bent vanuit ons bedrijfsbureau de schakel met de uitvoering en je zorgt dat alles nauw wordt afgestemd zodat iedereen hetzelfde doel heeft, namelijk mooie werken realiseren en een goede verstandhouding met de opdrachtgever en andere belanghebbenden waarborgen.Vooraf meer informatie ontvangen over de functie? Neem contact met me op via 06-21298202.

Lees meer
Amstelveen
€3.000,00 – €3.500,00
Fulltime

Werkvoorbereider Civiele Techniek (ondergrondse Infra) Zaandam

De ondergrondse infra staat nooit stil. Gasleidingen die vervangen moeten worden, of het de aanleg van een nieuw elektriciteitsnet. Jouw projecten lopen zeer uit een, tenminste als je als werkvoorbereider op zoek bent naar een stap je hoger op?Als werkvoorbereider bij Bowers ben je de schakel tussen ontwerp en realisatie van projecten. Van A tot Z ben jij bij de werken betrokken. Je moet wel van goede huizen komen om deze uitdaging met ons aan te gaan. Een voorbeeldproject is het bouw- en woonrijp maken van woonwijken. Denk hierbij aan het omleggen van wegen en / of leidingen. Je staat in nauw contact met de uitvoerder, voorman en vakmannen van de projecten.Bij Bowers werken we op basis van vertrouwen, helpen we elkaar en vieren we successen samen. Je komt dus in een team te werken met mede werkvoorbereiders die je altijd kunnen helpen als je vragen hebt.Wil je meer weten over de werkzaamheden en projecten? Bel me op 06 21 29 82 02.

Lees meer
Zaandam
€3.450,00 – €4.250,00
Fulltime

Calculator Werkvoorbereider GWW Hoorn nh

Werkvoorbereider | Gas en Water | Infra | Aansluitingen | CAO-LoonVanwege de energietransitie van gas naar elektra ben ik op zoek naar versterking op onze afdeling werkvoorbereiding. Je moet wel van goede huizen komen en uitdagende projecten willen realiseren, want Noord-Holland wil om.Wil jij een bijdrage leveren aan de nieuwe doelstellingen? Als werkvoorbereider kabels en leidingsystemen vind je het fantastisch om met een gedreven team mooie projecten voor te bereiden. De grootte van de projecten zijn verschillend en zorgen ervoor dat je soms werkt aan één groot project waar er kilometers leidingen moeten worden gerenoveerd en soms aan diverse kleinere tegelijkertijd met allemaal hun eigen uitdagingen.

Lees meer
Hoorn Nh
€3.200,00 – €3.900,00
Fulltime

Vacature Werkvoorbereider bouw (Renovatie) Rotterdam

Geen woorden maar daden ! Hand in hand met ons nieuwe team! Ons werkvoorbereidersteam werkt hard aan gave projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Ons bouwkundige team zoekt een collega met humor omdat wij de sfeer die er is willen behouden. Nee het is geen grap, we zijn bloedserieus. Net als bij onze collega aannemers is het druk en dan is het wel fijn als er een goede vibe heerst.Als werkvoorbereider is je takenpakket veelzijdig. Je bent betrokken vanaf de inschrijfbegroting, voert controles uit, en maakt de inkoop gereed richting onderaannemers/leveranciers. Je coördineert de verschillende werkschema’s en regelt het bouwplan en de logistieke routing. Vooraf en tussentijds controleer jij de tekeningen en houd je de wijzigingen bij.Aan de kostenkant bewaak jij de termijnschema’s en roep jij op een efficiënte manier de materialen af. Jij vraagt offertes op bij leveranciers van materiaal en diensten, niet de goedkoopste, wel de beste. Je bewaakt meer- en minderwerk en ondersteunt de uitvoerder en de projectleider. Binnen het projectteam behartig jij het VGM-projectplan. Ja en om dit goed te doen en alle ballen hoog te houden heb je humor nodig!

Lees meer
Rotterdam
€3.200,00 – €3.800,00
Fulltime

Werkvoorbereider GWW Hoofddorp

Houd jij van complexe en uitdagende projecten, en wil je versterking bieden op de afdeling werkvoorbereiding? Ik zoek een werkvoorbereider grond- weg en waterbouw.Als werkvoorbereider grond- weg en waterbouw vind je het fantastisch om met een gedreven team mooie GWW projecten voor te bereiden. De grootte van de projecten verschillen en zorgen ervoor dat je soms één groot project draait en soms diverse kleinere tegelijkertijd met allemaal hun eigen uitdagingen.Zo kan je bezig zijn met het reconstrueren van bus- en stationsgebieden of het bouw- en woonrijp maken en dan weer met reconstructies van wegen en rioleringen. Ook zijn er projecten waarbij je bezig bent met het verharden van asfalt en onderhouden van wegen.Jij bent vanuit ons bedrijfsbureau de schakel met de uitvoering en je zorgt dat alles nauw wordt afgestemd zodat iedereen hetzelfde doel heeft, namelijk mooie werken realiseren en een goede verstandhouding met de opdrachtgever en andere belanghebbenden waarborgen.

Lees meer
Hoofddorp
€3.400,00 – €3.900,00
Fulltime

Werkvoorbereider Aalsmeer

Een gedreven team dat het werk goed doet door jouw werkvoorbereiding! Ben jij de werkvoorbereider die het werk van de vakmannen naar een hoger niveau gaat tillen? Sta je sterk in je schoenen en wil je werken aan aansprekende projecten? Dan is Bowers op zoek naar jou!Je werkt aan diverse GWW-projecten zoals het bouwrijp en woonrijp maken van omgevingen. Denk hierbij aan leidingen verleggen (zowel gas- als waterleidingen), wegen bestraten, asfalt verharden en wegen omleggen. De projecten hebben verschillende doorlooptijden van enkele dagen tot enkele maanden. Je wordt dus ingezet op meerdere projecten. Jouw werk als werkvoorbereider is zeer divers.Samen met de uitvoerder in het team ben je het kenniscentrum van de uitvoerende ploeg. Op kantoor werk je samen met 6 andere collegiale werkvoorbereiders. Jullie kunnen samen over het werk sparren en helpen elkaar wanneer nodig.Ben jij degene die onze kwaliteit van werken gaat verhogen? Solliciteer direct en leg ons kort uit waarom.

Lees meer
Aalsmeer
€3.356,00 – €4.000,00
Fulltime

Werkvoorbereider Calculator Schagen

Gas en Water | Werkvoorbereider | Calculator | Infra | CAO Bouw en Infra UTAIk zoek vanwege de transitie van gas naar elektra versterking op onze afdeling werkvoorbereiding. Je moet wel van goeden huize komen en uitdagende projecten willen realiseren, want de provincie kent veel grote projecten die gerealiseerd moeten gaan worden. Wil jij een bijdrage leveren aan de nieuwe doelstellingen van de provincie?Als werkvoorbereider kabels en leidingsystemen vind je het fantastisch om met een gedreven team mooie projecten voor te bereiden. De grootte van de projecten verschillen en zorgen ervoor dat je soms één groot project draait en soms diverse kleinere tegelijkertijd met allemaal hun eigen uitdagingen. Van stadsverwarminsprojecten tot aan ondergrondse infra in de binnenstand. De ene keer houd je je bezig met het reconstrueren van leidingen, de andere dag ben je in de nieuwbouw bezig wanneer een gebied bouw- en woonrijp gemaakt wordt. Zowel hoofd- als dienstleidingen, huisaansluitingen en saneringen. Ben jij dit? Reageer direct op 06-21298202.Jij bent vanuit ons bedrijfsbureau de schakel met de uitvoering en je zorgt dat alles nauw wordt afgestemd zodat iedereen hetzelfde doel heeft, namelijk mooie werken realiseren en een goede verstandhouding met de opdrachtgever en andere belanghebbenden waarborgen.Als je voordat je reageert meer informatie van mij wil ontvangen ben ik bereikbaar op 06-21298202.

Lees meer
Schagen
€3.500,00 – €3.900,00
Fulltime

Werkvoorbereider Nieuwbouw – Amstelveen

Ben jij de nieuwe werkvoorbereider met een bouwkundig diploma op zak die wij zoeken ? Reageer dan nu ! je kunt werken bij een winnaar met aansprekende projecten!!In de functie van Werkvoorbereider ben je binnen het projectteam verantwoordelijk voor de gehele bouwtechnische, plantechnische en logistieke werkvoorbereiding van één of meerdere mooie nieuwbouwprojecten.Je controleert de werktekeningen op juistheid, technische uitvoerbaarheid, volledigheid, regelgeving, kwaliteit en contractuele afspraken. Je maakt diverse schema’s en planningen om de voortgang van het project te bewaken. Ook ben je nauw betrokken bij de inkoop van het noodzakelijk materiaal waarbij je offertes aanvraagt en controleert. Je coördineert en controleert de installatie- en productietekeningen, voert zelfstandig overleg met derden en werkt veel samen met de projectleider, een uitvoerder, andere werkvoorbereider(s) en eventueel kopersbegeleider.We gaan de hoogte in! We hebben verschillende mooie projecten in de regio Amsterdam. Interesse? Bel gerust even 06-15294957. Ben je ZZP-er vraag naar de mogelijkheden.

Lees meer
Amstelveen
€3.800,00 – €5.100,00
Fulltime

Werkvoorbereider Timmerfabriek Amsterdam

Ben jij de werkvoorbereider die graag met hout werkt? Ben je nauwkeurig en heb je oog voor kwaliteit? Ben je communicatief sterk en kan je goed tekening lezen? Lees dan snel verder! Als werkvoorbereider in onze timmerfabriek ben je veel in contact met onze opdrachtgevers. Je verwerkt de goedgekeurde offertes die omgezet moeten worden naar definitieve tekeningen voor de productie. Uiteraard controleer je de tekeningen op juistheid, technisch uitvoerbaarheid maar ook op regelgeving, kwaliteit en de contractuele afspraken met de opdrachtgever.De werkvoorbereider timmerfabriek is verantwoordelijk voor de aansturing van de CNC machines en bestelt de noodzakelijke materialen vanuit de uittrekstaten. De lopende projecten bewaak je en je anticipeert op tijd op voorkomende knelpunten en signaleert meer- of minder werk. Dit alles valt en staat met goede communicatie met jouw collega’s, opdrachtgevers, onderaannemers en de leveranciers.Ben jij deze werkvoorbereider? Top! Neem dan contact met mij op via whatsapp of bel mij op tel: 06 22133369. Of solliciteer direct op deze vacature.

Lees meer
Amsterdam
€3.500,00 – €4.000,00
Fulltime