Urenportals: Klant | Medewerker
vacatures infrastructuur

Vacatures infrastructuur

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Assistent Uitvoerder Infra- Alkmaar

Assistent Uitvoerder | Gas en Water | Infratechniek | CAO-loon | Full-time Ik ben op zoek naar een gemotiveerde nieuwe collega die ingezet wil worden als assistent uitvoerder Gas en Water voor de projecten. Nieuwbouw projecten in de gas- en waterleidingen kent geen geheimen meer voor jou. Je hebt inmiddels al zoveel leidingen gelegd, je zou het geblinddoekt kunnen. Je wordt de rechterhand van de uitvoerder, je bent de leidinggevende over de werken en verantwoordelijk voor de voortgang en je bent de man waarbij collega’s terecht kunnen met vragen. Is dit waar jij blij van wordt? Reageer dan gelijk. ’s Ochtends neem je met de hoofduitvoerder het werk door; waar moeten we aan het eind van de dag, week en maand staan? Samen bespreken jullie de planning, daarna organiseer jij het werk en zorg je tevens voor de administratieve voortgang. Je zet de mannen op het project op de juiste manier in, zorgt dat iedereen doet waar hij goed in is, zorgt voor een goede sfeer en als er over gewerkt moet worden, zorg jij dat er pizza’s of friet komt. Dit alles doe je volgens de gestelde veiligheidsnormen en hierbij houd je ook rekening met kwaliteits- en milieueisen. Jij zorgt ervoor dat er ten alle tijden veilig gewerkt wordt! Je geeft leiding over een ploeg met vakmannen die bezig zijn met de aanleg van nieuwe netten. Door de energietransitie wordt er steeds meer gasloos gebouwd, in de komende tijd gaan wij je helpen met het opdoen van kennis van kabels, zodat je futureproof bent. Wij zijn op zoek naar een assistent uitvoerder Gas en Water of een ervaren monteur Gas en Water die op zoek is naar een uitdaging om zich te ontwikkelen. Je bent bij ons in goede handen, heel gericht gaan we te werk met jouw ontwikkeling. Cursussen, afwisseling qua werken, gesprekken met de projectleider, wij bieden werk op maat. Interesse? Neem contact met mij op voor meer informatie op 06-21298202 (Whatsapp en telefonisch bereikbaar).

Lees meer
Alkmaar
€2.900,00 – €3.700,00
Fulltime

Beginnend Werkvoorbereider Infra Heemskerk

We staan momenteel voor een van de grootste vraagstukken van Nederland, de energietransitie! Gasloos bouwen, het elektra net versterken en wat doen we met alle netwerken van leidingen die nu nog in de grond liggen? Hiervoor zijn we op zoek naar een naar een enthousiaste en gemotiveerde beginnend werkvoorbereider om ons team mee te versterken. Wat we je daarvoor teruggeven is een uitdagende en veelbelovende carrière in de Infratechniek. Als beginnend werkvoorbereider krijg je de kans om waardevolle ervaring op te doen in de infrastructuurindustrie en bij te dragen aan de realisatie van belangrijke projecten. Kom bij ons werken en wij leren je stap voor stap een professional te worden in een dynamische en innovatieve omgeving. Dit doen we door te beginnen bij de eerste stap van de projecten, om je vervolgens steeds meer te betrekken bij de voorbereiding en uitvoering van de infrastructurele projecten (gas, water en elektra). Hierbij werk je nauw samen met een ervaren werkvoorbereider, die als buddy aan jou gekoppeld is. Daarnaast werk je ook samen met andere werkvoorbereiders, een uitvoerder en de projectmanager om ervaring op te doen en te leren van ervaren professionals. We gaan jou als beginnend werkvoorbereider de volgende werkzaamheden leren: – Het opstellen van projectplannen en begrotingen. – Het voorbereiden en controleren van technische tekeningen en documentatie. – Het verzamelen van relevante informatie en gegevens voor projectuitvoering. – Het coördineren van leveranciers, onderaannemers en andere betrokken partijen. – Het ondersteunen van de projectmanager bij het bewaken van de voortgang en het budget. – Het bijdragen aan een veilige en efficiënte werkomgeving. Ook als je nu werkzaam bent in een andere branche, maar wel interesse hebt om als zij-instromer te starten, nodig ik je uit te reageren!

Lees meer
Alkmaar
€2.250,00 – €2.700,00
Fulltime

Werkvoorbereider Infra Veenendaal

De ondergrondse infra staat nooit stil, als werkvoorbereider ben jij een belangrijke schakel tussen ontwerp en realisatie van de projecten en ben jij als een van de weinige van A tot Z bij de werken betrokken. Ik zoek vanwege de vele projecten versterking op de afdeling werkvoorbereiding. Je moet wel van goede huize komen en uitdagende projecten willen realiseren, want in de civiele techniek gebeurt het. Als werkvoorbereider Ondergrondse Infra vind je het fantastisch om met een gedreven team mooie Infra projecten voor te bereiden. De grootte van de projecten verschillen en zorgen ervoor dat je soms één groot project draait en soms diverse kleinere tegelijkertijd met allemaal hun eigen uitdagingen. De ene keer houd je je bezig met het reconstrueren van bus- en stationsgebieden of het bouw- en woonrijp maken en dan weer met reconstructies van wegen en rioleringen. Ook zijn er projecten waarbij je bezig bent met het verharden van asfalt en onderhouden van wegen. Zie jij jezelf al bij ons achter het bureau zitten? Reageer dan direct! Jij bent vanuit ons bedrijfsbureau de schakel met de uitvoering en je zorgt dat alles nauw wordt afgestemd zodat iedereen hetzelfde doel heeft, namelijk mooie werken realiseren en een goede verstandhouding met de opdrachtgever en andere belanghebbenden waarborgen. Vooraf meer informatie ontvangen over de functie? Neem contact met me op via 06-15294957

Lees meer
Veenendaal
€3.000,00 – €3.500,00
Fulltime

Werkvoorbereider Infra Pijnacker

De ondergrondse infra staat nooit stil, als werkvoorbereider ben jij een belangrijke schakel tussen ontwerp en realisatie van de projecten en ben jij als een van de weinige van A tot Z bij de werken betrokken. Ik zoek vanwege de vele projecten versterking op de afdeling werkvoorbereiding. Je moet wel van goede huize komen en uitdagende projecten willen realiseren, want in de civiele techniek gebeurt het. Als werkvoorbereider Ondergrondse Infra vind je het fantastisch om met een gedreven team mooie Infra projecten voor te bereiden. De grootte van de projecten verschillen en zorgen ervoor dat je soms één groot project draait en soms diverse kleinere tegelijkertijd met allemaal hun eigen uitdagingen. De ene keer houd je je bezig met het reconstrueren van bus- en stationsgebieden of het bouw- en woonrijp maken en dan weer met reconstructies van wegen en rioleringen. Ook zijn er projecten waarbij je bezig bent met het verharden van asfalt en onderhouden van wegen. Zie jij jezelf al bij ons achter het bureau zitten? Reageer dan direct! Jij bent vanuit ons bedrijfsbureau de schakel met de uitvoering en je zorgt dat alles nauw wordt afgestemd zodat iedereen hetzelfde doel heeft, namelijk mooie werken realiseren en een goede verstandhouding met de opdrachtgever en andere belanghebbenden waarborgen. Vooraf meer informatie ontvangen over de functie? Neem contact met me op via 06-21298202.

Lees meer
Pijnacker
€3.000,00 – €3.500,00
Fulltime

Uitvoerder Infra Gas en Water Hoorn nh

Uitvoerder Combi | Gas | Water | VIAG | Leidingen | Noord-Holland Jij hebt als uitvoerder ervaring en kundigheid van complexe Gas en Waterprojecten. Ik ben op zoek naar een nieuwe collega die de verantwoordelijkheid draagt voor de dagelijkse gang van zaken op de projecten. Dit zijn werken in de aanleg van hoofd- en dienstleidingen, aansluitingen, saneringen en onderhoud van kabels en leidingen. Wanneer het combi werk betreft, doe je de werken samen met een collega-uitvoerder die elektro als specialisatie heeft. Ik zoek iemand die de onderaannemers aanstuurt, de voorschriften m.b.t. kwaliteit, milieu en veiligheid naleeft en de voortgang bewaakt. Jij weet waar het geld verdiend wordt, maar hebt ook oog voor de ontwikkeling van collega’s. Ben jij dit? Reageer dan meteen! Je krijgt de vrijheid om de projecten te begeleiden, jij bepaalt de uitvoeringstechniek, de materiaalkeuze en de hoeveelheden. Je leidt overleggen, voert het werk uit op een efficiënte manier, houdt de administratie bij en beloont de ploegen die hard gewerkt hebben af en toe op een broodje kroket. Dit doe je samen met een vast team, bestaande uit een werkvoorbereider op de projecten, een voorman (AVP-er) en zijn ploeg. Je heb kennis en ervaring met de werken in de ondergrondse infra en je bent bekend met de huidige contractvormen en je bent bekend met het werken binnen Liander gebied. Vooraf wat meer informatie over deze vacature? Neem contact met me op via nummer 06-21298202.

Lees meer
Hoorn Nh
€3.500,00 – €4.000,00
Fulltime

Junior Werkvoorbereider Infra Heerhugowaard

Voor ons team ondergrondse infra (gas, water en elektra) zijn we op zoek naar het nieuwste lid van ons team! We zijn gevestigd in Alkmaar en hebben voornamelijk projecten in de regio, zijn gespecialiseerd in de infrastructuursector (denk aan alle kabels en leidingen onder de grond) en we staan bekend om ons innovatieve en duurzame aanpak. Binnen ons bedrijf vinden we het belangrijk dat we intern voldoende doorgroeimogelijkheden bieden, zoals nu ook het geval is; een van de junior werkvoorbereiders gaat doorgroeien! Alleen ligt bij mij nu de vraag, wie gaat haar werk over nemen? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Junior Werkvoorbereider Infra om ons team te versterken en bij te dragen aan de succesvolle uitvoering van diverse infrastructuurprojecten. Als Junior Werkvoorbereider Infra werk je nauw samen met ervaren collega’s binnen ons bedrijf. Je ondersteunt bij de voorbereiding en planning van projecten, waarbij je verantwoordelijk bent voor het coördineren van diverse werkzaamheden. Je zorgt ervoor dat de juiste materialen op tijd beschikbaar zijn, communiceert met leveranciers en onderaannemers, en draagt bij aan een efficiënte uitvoering van projecten. Daarnaast assisteer je bij het opstellen van planningen, het bewaken van budgetten en het signaleren van mogelijke knelpunten. Deze functie voer je uit tot jij klaar bent voor de volgende stap en ik weer op zoek kan naar een volgende collega!

Lees meer
Heerhugowaard
€2.450,00 – €2.850,00
Fulltime