Urenportals: Klant | Medewerker

We’re going to Ibiza

Een goed feestje slaan we als organisatie nooit over, zeker niet als we dit met alle interne collega’s (en aanhang) kunnen doen. Het is inmiddels een traditie dat we met z’n alle iedere 5 jaar een weekend naar het buitenland gaan en in 2022 hadden we nog een extra reden: Jackling bestond 25 jaar. Tijdens deze ‘big one’ hadden we dus een extra goede reden om het groots aan te pakken op het mooie Ibiza.

Vrijdag – Allemaal op tijd verzamelen

Op vrijdagochtend was het dan zo ver, we vertrekken met een van de eerste vluchten vanaf Rotterdam Airport naar Ibiza. Iedereen is op tijd – behalve onze collega Joey, die zich casual verslaapt, maar toch op tijd weet te komen. Verspreid over het vliegtuig komen we op tijd op het eiland aan. Even snel naar het hotel om op te frissen en door naar onze eigen catamaran die ons brengt naar Formentera. Hier wacht een heerlijk lunch op ons bij het hippe Beso Beachclub. De stemming zit er goed in en we trekken het feest door naar het avondeten, weer terug op Ibiza.

Ibiza - Catamaran

Zaterdag – Feest? Alleen als het VIP kan

Een vrije ochtend op zaterdag is natuurlijk nooit verkeerd. Voor de een de perfecte tijd om even uit te kateren in de ochtend, voor de ander tijd om naar Ibiza stad te gaan om daar de boel te verkennen. Of natuurlijk chillen in het mooie hotel waar we verbleven.

Om 12 uur stond iedereen weer klaar in de startblokken voor een heerlijke lunch bij Nassau Beachclub. Geen badkuip vol met drank, maar wel heerlijke flessen wijn op tafel om de dag goed te beginnen. Na de lunch gingen we met z’n alle door naar het openlucht feest van Ushuaïa, waar we – geheel toepasselijk om het weekend compleet te maken – VIP stonden.

Het team

De sfeer zat er goed in en met z’n alle hebben we het ‘dak’ eraf gedanst! De echte diehards zijn na 23:00 nog doorgegaan naar David Guetta in Club Hi. Hier hebben diverse collega’s de toenmalige nummer 1 DJ van de wereld zijn bekende nummer zien draaien… Gelukkig hebben ze de foto’s nog.

Ibiza - Ushuaia

Zondag – tijd om naar huis te vliegen

Zondag was er tijd om – na deze lange feestdag – bij te komen. Of dat nu bij het hotel aan het zwembad was of heerlijk op het strand, iedereen had genoeg om over te praten! In de middag werden de spullen bij elkaar gezocht en was het weer tijd om naar huis te gaan.  De vlucht naar huis was voor sommige het perfecte moment om even bij te slapen. Moe, voldaan maar vooral blij met deze onvergetelijke trip.

We zijn inmiddels 2 jaar verder, maar over dit weekend op Ibiza wordt nog steeds gepraat, want wat was het een succes!