Urenportals: Klant | Medewerker
vacature uitvoerder infra

Vacatures uitvoerder infra

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Uitvoerder kozijnen en gevel Noord-Holland

Ben jij een nuchtere uitvoerder met werkervaring en heb jij een hart voor de bouw? Lees dan verder! De uitvoerder bij Bowers houdt zich bezig met grote en kleine renovatie- en verduurzamingsprojecten in de regio Noord-Holland. Je werkt bij dé leverancier van kozijnen en gevels! Slimme koppen en gemotiveerde vakmannen staan voor mooie uitdagingen en in dit geheel word jij lid van het team samen met drie collega-uitvoerders. Samen nemen jullie de werken door en bespreken jullie de dagelijkse gang van zaken. Wat ons bedrijf kenmerkt is dat iedereen dezelfde taal spreekt. Zo vinden we het belangrijk dat de goed gemotiveerde monteur ook op maandagochtend makkelijk op jou af stapt met een verhaal over de voetbal van zijn zoontje afgelopen weekend. Bijna het hele team is bij ons in dienst, wij huren alleen in wanneer nodig. Als uitvoerder ben jij leidend in het project jouw bouwkundige kennis en ervaring zorgt ervoor dat de monteurs weten wat ze moeten doen en anders doe je dit voor. Je voorziet je collega’s van de juiste materialen op het geplande moment en op de juiste plaats. In de functie van uitvoerder ben je lekker onderweg van project naar project binnen jouw eigen regio. Dus ook weer op tijd thuis voor het eten! Op het project zorg je voor toezicht op de voortgang, signaleert meer- en minderwerk, bewaakt de kwaliteit, werkt (waar nodig) actief mee in de uitvoering en overlegt dagelijks met de diverse partijen op locatie. Je voelt je verantwoordelijk om projecten tot een succes te maken en gaat voor kwaliteit en samenwerking!

Lees meer
Schagen
€3.500,00 – €4.000,00
Fulltime

Assistent Uitvoerder Infra- Alkmaar

Assistent Uitvoerder | Gas en Water | Infratechniek | CAO-loon | Full-time Ik ben op zoek naar een gemotiveerde nieuwe collega die ingezet wil worden als assistent uitvoerder Gas en Water voor de projecten. Nieuwbouw projecten in de gas- en waterleidingen kent geen geheimen meer voor jou. Je hebt inmiddels al zoveel leidingen gelegd, je zou het geblinddoekt kunnen. Je wordt de rechterhand van de uitvoerder, je bent de leidinggevende over de werken en verantwoordelijk voor de voortgang en je bent de man waarbij collega’s terecht kunnen met vragen. Is dit waar jij blij van wordt? Reageer dan gelijk. ’s Ochtends neem je met de hoofduitvoerder het werk door; waar moeten we aan het eind van de dag, week en maand staan? Samen bespreken jullie de planning, daarna organiseer jij het werk en zorg je tevens voor de administratieve voortgang. Je zet de mannen op het project op de juiste manier in, zorgt dat iedereen doet waar hij goed in is, zorgt voor een goede sfeer en als er over gewerkt moet worden, zorg jij dat er pizza’s of friet komt. Dit alles doe je volgens de gestelde veiligheidsnormen en hierbij houd je ook rekening met kwaliteits- en milieueisen. Jij zorgt ervoor dat er ten alle tijden veilig gewerkt wordt! Je geeft leiding over een ploeg met vakmannen die bezig zijn met de aanleg van nieuwe netten. Door de energietransitie wordt er steeds meer gasloos gebouwd, in de komende tijd gaan wij je helpen met het opdoen van kennis van kabels, zodat je futureproof bent. Wij zijn op zoek naar een assistent uitvoerder Gas en Water of een ervaren monteur Gas en Water die op zoek is naar een uitdaging om zich te ontwikkelen. Je bent bij ons in goede handen, heel gericht gaan we te werk met jouw ontwikkeling. Cursussen, afwisseling qua werken, gesprekken met de projectleider, wij bieden werk op maat. Interesse? Neem contact met mij op voor meer informatie op 06-21298202 (Whatsapp en telefonisch bereikbaar).

Lees meer
Alkmaar
€2.900,00 – €3.700,00
Fulltime

Assistent Uitvoerder GWW (beginnend uitvoerder) Schagen

Uitvoerder | Startend | Riool | Grondwerk | GWW | Bouw & Infra CAO Ben jij net klaar met je opleiding Assistent Uitvoerder / Toezichthouder GWW en wil je eerst ervaring opdoen met het leiding geven over een aantal projecten voordat je aan de Uitvoerders-opleiding begint? Lees dan verder! We zijn hard op zoek naar een startende uitvoerder of assistent uitvoerder die de eerste stappen wil maken in het leiden van de werken. In Noord-Holland ga jij meedraaien met een hoofduitvoerder die je stap voor stap helpt in je ontwikkeling. Eerst doen jullie het werk samen, maar na verloop van tijd ga je steeds meer zelfstandig aan de bak. We leren je hoe je planningen moet maken, behouden van de termijn staten en hoe je kan communiceren met de ploeg, opdrachtgevers en omwonenden. Je gaat aan de slag met diverse projecten in de leidingen (waterleidingen en riool) en het grondwerken, waarvan de doorlooptijd kan lopen van enkele dagen tot een aantal maanden. Deze projecten zijn op basis van Stabu, RAW en UAV-GC bestekken. Is dit waar je naar op zoek bent? Bel me gelijk op 06-21298202! Als beginnend uitvoerder wordt je steeds verantwoordelijker voor de dagelijkse leiding op het werk. ’s Ochtends zet jij de koffie op, ga je nog even door de plannen van die dag. Rustig aan druppelen de eerste jongens binnen en schenk jij wat bakkie is. Tien voor 7:00 uur bespreek jij de plannen van die dag en zorg je dat iedereen weet wat hij moet doen. De jongens gaan aan de slag en tot de eerste schaft heb jij tijd om de rapportages te maken. Na de pauze maak jij je klaar voor de bouwvergadering, tussendoor heeft de werkvoorbereider nog wat vragen en aan het einde van de dag bespreek je alles met de hoofduitvoerder. Die geeft jou op zijn beurt weer feedback over de correcte uitvoering volgens de werkmethode en volgorde van de opdracht.

Lees meer
Schagen
€2.550,00 – €2.850,00
Fulltime