Urenportals: Klant | Medewerker
monteur gas vacatures

Monteur gas vacatures

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Voorman monteur gas – IJmuiden

Het is weer lekker buiten werken vooral als de zon schijnt, maar toch ontbreekt er iets. Wellicht zoek je meer gezelligheid, uitdaging of variatie in je werk. Of wil je simpel weg een beter salaris verdienen? Ik ga je hier bij helpen! Hieronder lees je hoe. Als voorman van Bowers zijn het twee dingen echt belangrijk: je zorgt voor kwaliteit in het werk en dat er veilig gewerkt wordt. Of je nu meer ervaring met hoofd- of dienstleidingen hebt, maakt niet zo veel uit. We scholen je zo nodig bij. We vinden het belangrijk dat jij als voorman in je sterkte wordt ingezet. Tenslotte ben jij de schakel tussen de kraanmachinist, grondwerker en andere monteurs. Je bent verantwoordelijk voor de werkwijze, het gebruik van het afpersapparaat, aanboorgereedschap en de administratie van de projecten. Je geeft de leiding aan de ploeg op het project. Daarnaast schakelt de voorman ook geregeld met de uitvoerder en werkvoorbereider. Projecten waaraan je komt te werken zijn zeer divers van gasleidingen aanleggen in nieuwbouwwijken tot het saneren van gasleidingen. Ben jij als voorman toe aan een nieuwe stap? Solliciteer direct, of app me als je vragen hebt.

Lees meer
Ijmuiden
€3.150,00 – €3.895,00
Fulltime

Voorman Monteur Gas (AVP) Haarlem

Gas | Water | VIAG | AVP | Distributiemonteur Zo, de bouwvak is weer voorbij, je hebt 32 dagen heerlijk vakantie gehad, maar nu mag je weer aan de bak. Maandagochtend begon je, maar het viel allemaal toch tegen. Je denkt is goed na en komt tot de copnclusie, je wil wat anders: werk net wat dichterbij huis, leuke nieuwe collega’s en een beetje meer geld verdienen is ook altijd welkom. Als je interesse nu al gewekt is kan je onderin meteen solliciteren (of stuur me gewoon een appje met je nummer, dan bel ik jou, nog makkelijker. Wat zoeken wij? We zijn op zoek naar een vakman die houdt van zijn mooie beroep, dat van voorman monteur. Of je nou meer ervaring hebt met de hoofdleidingen of met de dienstleidingen, dat maakt niet zo veel uit, we zoeken vooral een collega die het belangrijk vindt dat er kwaliteit wordt geleverd en dat er veilig gewerkt wordt. Saneringen, aanleggen, nieuwbouw, jij kent het allemaal. Als voorman van de gasploeg ben jij de belangrijkste schakel van het proces. Met een kraanmachinist, grondwerker en vopper ben je op pad, zij verzorgen de graafwerkzaamheden rondom de leidingen. Jij bent degene die verantwoordelijk is voor de werkwijze, het gebruik van het afpersapparaat, aanboorgereedschap en de administratie van de projecten. Jij zorg voor de codata, fotos van de situatie en maakt de schetsen en draagt zorg voor de mappen tot ze weer op kantoor zijn. Je hebt overleg met je uitvoerder, jij bent de leidinggevende op de werken en als er iets geregeld moet worden sta je in direct contact met de werkvoorbereider. Samen zijn jullie een drie-eenheid, waar jij ook de leider van jouw ploeg bent. Naast ervaren AVP’ers, zijn we ook op zoek naar kandidaten die in het bezit zijn van VIAG VP die doorwillen groeien naar voorman. Ik hoor graag van je, je kan met bellen of Whatsappen op 06-21298202.

Lees meer
Haarlem
€2.850,00 – €3.400,00
Fulltime

Monteur Gas AVP VIAG Amstelveen

Monteur Gas | Water | Hoofdleidingen | Dienstleidingen | Buizenlegger | VIAG Houd jij van werken in de buitenlucht en ben jij graag met een groep leuke collega’s bezig met mooie projecten in de ondergrondse infra, lees dan vooral verder! Wij zijn ter uitbereiding van ons team hard op zoek naar een nieuwe collega, die fulltime beschikbaar is als eerste monteur gas en water voor de regio Zuid-Holland (vooral Den Haag – Westland). Spreekt dit jou aan? Herken jij jezelf hierin? Solliciteer direct via de button! Als monteur ga je aan de slag met diverse projecten op het gebied van aanleg en saneringen van gas en waterleidingen. Denk hierbij aan hoofdleidingen, dienstleidingen, stijgleidingen en huisaansluitingen. We hebben zowel combiklussen (gas/water) als solo-klussen, welke je uitvoert in een vast team die altijd zo wordt samengesteld dat iedereen doet waar hij goed in is. Bij voorkeur heb je ervaring met gietijzer, PVC en lassen én wanneer je in het bezit bent van PE-laspas (NTA 8828) of bereid bent deze te halen, ben je al helemaal ons “top-gewenste” collega. Een verdere greep uit de werkzaamheden is: – Je rapporteert de voortgang van de planning; – Je verricht de werkzaamheden volgens de huidige (strenge) veiligheidsmaatregelen; – Je bent zelfstandig in staat de het meerwerk te signaleren. Je komt te werken in een team waar jij veel contact hebt met je directe collega’s, maar ook veel overleg hebt met de uitvoeder, projectleider en werkvoorbereider. Interesse? Wij hebben gereedschap en een werkbus klaar staan voor je, dus reageer snel.

Lees meer
Amstelveen
€2.750,00 – €3.350,00
Fulltime

Voorman Monteur Gas (AVP) Hoorn

Gas | Water | VIAG | AVP | Distributiemonteur Zo, de winter is (bijna) weer voorbij, je hebt de kerstvakantie gehad, maar nu mag je weer aan de bak. Maandagochtend begon je, maar het viel allemaal toch tegen. Je denkt is goed na en komt tot de conclusie, je wil wat anders: werk net wat dichterbij huis, leuke nieuwe collega’s en een beetje meer geld verdienen is ook altijd welkom. Als je interesse nu al gewekt is kan je onderin meteen solliciteren (of stuur me gewoon een appje met je nummer, dan bel ik jou, nog makkelijker. Wat zoeken wij? We zijn op zoek naar een vakman die houdt van zijn mooie beroep, dat van voorman monteur. Of je nou meer ervaring hebt met de hoofdleidingen of met de dienstleidingen, dat maakt niet zo veel uit, we zoeken vooral een collega die het belangrijk vindt dat er kwaliteit wordt geleverd en dat er veilig gewerkt wordt. Saneringen, aanleggen, nieuwbouw, jij kent het allemaal. Als voorman van de gasploeg ben jij de belangrijkste schakel van het proces. Met een kraanmachinist, grondwerker en vopper ben je op pad, zij verzorgen de graafwerkzaamheden rondom de leidingen. Jij bent degene die verantwoordelijk is voor de werkwijze, het gebruik van het afpersapparaat, aanboorgereedschap en de administratie van de projecten. Jij zorg voor de data, fotos van de situatie en maakt de schetsen en draagt zorg voor de mappen tot ze weer op kantoor zijn. Je hebt overleg met je uitvoerder, jij bent de leidinggevende op de werken en als er iets geregeld moet worden sta je in direct contact met de werkvoorbereider. Samen zijn jullie een drie-eenheid, waar jij ook de leider van jouw ploeg bent. Naast ervaren AVP’ers, zijn we ook op zoek naar kandidaten die in het bezit zijn van VIAG VP die doorwillen groeien naar voorman. Ik hoor graag van je, je kan met bellen of Whatsappen op 06-21298202.

Lees meer
Hoorn Nh
€3.000,00 – €3.650,00
Fulltime

Uitvoerder Infra Gas en Water Schagen

Uitvoerder Combi | Gas | Water | VIAG | Leidingen | Noord-Holland Jij hebt als uitvoerder ervaring en kundigheid van complexe Gas en Waterprojecten. Ik ben op zoek naar een nieuwe collega die de verantwoordelijkheid draagt voor de dagelijkse gang van zaken op de projecten. Dit zijn werken in de aanleg van hoofd- en dienstleidingen, aansluitingen, saneringen en onderhoud van kabels en leidingen. Wanneer het combi werk betreft, doe je de werken samen met een collega-uitvoerder die elektro als specialisatie heeft. Ik zoek iemand die de onderaannemers aanstuurt, de voorschriften m.b.t. kwaliteit, milieu en veiligheid naleeft en de voortgang bewaakt. Jij weet waar het geld verdiend wordt, maar hebt ook oog voor de ontwikkeling van collega’s. Ben jij dit? Reageer dan meteen! Je krijgt de vrijheid om de projecten te begeleiden, jij bepaalt de uitvoeringstechniek, de materiaalkeuze en de hoeveelheden. Je leidt overleggen, voert het werk uit op een efficiënte manier, houdt de administratie bij en beloont de ploegen die hard gewerkt hebben af en toe op een broodje kroket. Dit doe je samen met een vast team, bestaande uit een werkvoorbereider op de projecten, een voorman (AVP-er) en zijn ploeg. Je heb kennis en ervaring met de werken in de ondergrondse infra en je bent bekend met de huidige contractvormen en je bent bekend met het werken binnen Liander gebied. Vooraf wat meer informatie over deze vacature? Neem contact met me op via nummer 06-21298202.

Lees meer
Schagen
€3.500,00 – €4.000,00
Fulltime

Voorman Monteur Gas (AVP) Hoofddorp

Gas | Water | VIAG | AVP | Distributiemonteur Dit is een vacature voor JOU, wij zoeken namelijk iemand die wij willen helpen; je bent al een tijdje ontevreden over je werk. Bij thuiskomst heb je na het eten nog tijd voor een biertje, maar eigenlijk ben je uitgeblust. Je leeft van weekend naar weekend, tussendoor móét je werken, bij een bedrijf waar jij het eigenlijk al een tijd niet meer naar je zin hebt. Dit is jouw kans! Ben jij zo’n man; super technisch, kan alles en je zorgt ervoor dat alles goed geregeld wordt. Kijk niet verder, wij kunnen goed gebruiken en we bieden jou wat je zoekt: Gezellige, hardwerkende collega’s, leuk werk in de gas en waterleidingen en volop ontwikkelingsmogelijkheden Als je interesse nu al gewekt is kan je onderin meteen solliciteren (of stuur me gewoon een appje met je nummer, dan bel ik jou, nog makkelijker. Wat zoeken wij? We zijn op zoek naar een vakman die houdt van zijn mooie beroep, dat van voorman monteur. Of je nou meer ervaring hebt met de hoofdleidingen of met de dienstleidingen, dat maakt niet zo veel uit, we zoeken vooral een collega die het belangrijk vindt dat er kwaliteit wordt geleverd en dat er veilig gewerkt wordt. Saneringen, aanleggen, nieuwbouw, jij kent het allemaal. Als voorman van de gasploeg ben jij de belangrijkste schakel van het proces. Met een kraanmachinist, grondwerker en vopper ben je op pad, zij verzorgen de graafwerkzaamheden rondom de leidingen. Jij bent degene die verantwoordelijk is voor de werkwijze, het gebruik van het afpersapparaat, aanboorgereedschap en de administratie van de projecten. Jij zorg voor de codata, foto’s van de situatie en maakt de schetsen en draagt zorg voor de mappen tot ze weer op kantoor zijn. Je hebt overleg met je uitvoerder, jij bent de leidinggevende op de werken en als er iets geregeld moet worden sta je in direct contact met de werkvoorbereider. Samen zijn jullie een drie-eenheid, waar jij ook de leider van jouw ploeg bent. Naast ervaren AVP’ers, zijn we ook op zoek naar kandidaten die in het bezit zijn van VIAG VP die door willen groeien naar voorman. Ik hoor graag van je, je kan me bellen of Whatsappen op 06-21298202.

Lees meer
Hoofddorp
€2.850,00 – €3.400,00
Fulltime

Monteur Gas AVP VIAG Hoorn

Monteur Gas | Water | Hoofdleidingen | Dienstleidingen | Buizenlegger | VIAG Houd jij van werken in de buitenlucht en ben jij graag met een groep leuke collega’s bezig met mooie projecten in de ondergrondse infra, lees dan vooral verder! Wij zijn ter uitbereiding van ons team hard op zoek naar een nieuwe collega, die fulltime beschikbaar is als eerste monteur gas en water voor de regio Noord-Holland. Spreekt dit jou aan? Herken jij jezelf hierin? Solliciteer direct via de button! Als monteur ga je aan de slag met diverse projecten op het gebied van aanleg en saneringen van gas en waterleidingen. Denk hierbij aan hoofdleidingen, dienstleidingen, stijgleidingen en huisaansluitingen. We hebben zowel combiklussen (gas/water) als solo-klussen, welke je uitvoert in een vast team die altijd zo wordt samengesteld dat iedereen doet waar hij goed in is. Bij voorkeur heb je ervaring met gietijzer, PVC en lassen én wanneer je in het bezit bent van PE-laspas (NTA 8828) of bereid bent deze te halen, ben je al helemaal ons “top-gewenste” collega. Een verdere greep uit de werkzaamheden is: – Je rapporteert de voortgang van de planning; – Je verricht de werkzaamheden volgens de huidige (strenge) veiligheidsmaatregelen; – Je bent zelfstandig in staat de het meerwerk te signaleren. Je komt te werken in een team waar jij veel contact hebt met je directe collega’s, maar ook veel overleg hebt met de uitvoeder, projectleider en werkvoorbereider. Interesse? Wij hebben gereedschap en een werkbus klaar staan voor je, dus reageer snel.

Lees meer
Hoorn Nh
€2.750,00 – €3.350,00
Fulltime