Urenportals: Klant | Medewerker
vacatures bouwkundig tekenaar

Intern bij Bowers – vacatures

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Projectmanager / recruiter infra – Amstelveen

Opgelet! Je vult net een functietitel in en gaat de resultaten af, maar dit is – met afstand – de meest unieke baan die je vandaag tegen gaat komen. Project Manager Infra bij Bowers. Klinkt belangrijk, maar ook als een mondvol met woorden en geen idee wat het is?Pak een glas water, ga lekker zitten, dan vertel ik je in een notendop wat jij straks op de verjaardagen gaat vertellen. Je gaat mensen aan mooie banen helpen en je klanten blij maken met leuke, nieuwe collega’s. Net een uitzendbureau, maar dan anders (en beter en leuker, al zeggen we het zelf). Laten we wel meteen met elkaar afspreken dat we Bowers vanaf nu ook geen uitzendbureau meer noemen, want dat is een doodzonde;).Wat ga ik precies doen? Neem nog een slok, dan gaan we nu een greep nemen uit je werkweek. Je gaat aansprekende vacatures schrijven, waarbij de focus ligt op het anders doen dan de rest, je gaat nieuwe collega’s werven op alle mogelijke manieren die je maar kan bedenken (en meer) en tegelijkertijd bouw je ons bestaande netwerk van klanten en krijg je de ruimte om te zoeken naar klanten die bij je passen. We doen namelijk alleen zaken met partijen waar we energie van krijgen.Jij bepaalt je eigen succes, hoe meer mensen je inzet, hoe hoger je omzet, hoe hoger je bonus! Dit klinkt alsof je het zelf moet doen, maar we gaan je helpen. Je komt te werken in een team met collega’s die het werk samen doen en werken vanuit een ondernemende mindset. Zijn er dan helemaal geen nadelen aan het werk? Tuurlijk wel, zo komt het voor dat jouw collega na een jaar overgenomen wordt door de klant, terwijl je een goede band met hem hebt opgebouwd. Aan jou de taak om het contact te behouden, puur voor de toekomst. Elke dag ben je bezig met het maken van verbindingen. Jij zoekt leuke collega’s voor je eigen team, je bent bezig met de vacatures die je van je klanten krijgt, je zoekt op Social Media naar nieuwe manieren om je doelgroep te bereiken en tussendoor bezoek je ook nog eens de vakkrachten die buiten aan het werk zijn op de bouwlocaties.Tevens: – Maak plannen hoe je je eigen dag en agenda invult – Kijk je samen met de collega’s van marketing naar je strategie voor de online vindbaarheid – Heb je dagelijks contact met je klanten en wordt met de dag meer een voorwaardige partner op jouw specialisme.Je weet wat er speelt in de Infra wereld, weet een goede prijs uit te onderhandelen en denkt na over de mogelijkheden om van een “Nee” een “Ja” te maken . Interesse om deze baan met mij te bespreken? App of bel me op 06-21298202.

Lees meer
Amstelveen
€2.600,00 – €2.900,00
Fulltime

Unieke commerciële functie 32-40 uur per week Nieuw-Vennep

Bij ons staat alles vanaf heden in het teken van geluk en daarmee beperken we ons niet alleen tot werkgeluk. Doen waar je goed in bent, klaar staan voor elkaar en veel plezier, want plezier geeft energie!In deze commerciële functie sta je in ‘frontlinie’ van het kantoor Nieuw-Vennep en zorg je dat we in gesprek komen met goede technische vakkrachten voor de Bouw en Infra. We staan er om bekend dat wij wel oprechte aandacht en interesse hebben voor onze werkenden, zaken goed regelen en altijd netjes en op tijd betalen. Dat is toch heel normaal? Daar weet jij alles van!Per dit jaar zijn we langzaam een zelfsturende organisatie aan het worden, we hebben nog veel te leren maar maken mooie stappen! Onderdeel hiervan is dat we als bedrijven van elkaar en met elkaar leren, wat heb je nodig en wie kan je erbij helpen. Mensen in hun kracht zetten en laten doen waar ze goed in zijn of willen worden.Je komt te werken in een klein en gezellig team. Samen zorgen we ervoor dat we het zo goed mogelijk geregeld hebben voor onze medewerkers en het team. En dat betekent dat we met elkaar bepalen wat we nodig hebben om goed en fijn te werken, of dat nou over fruit op kantoor, een tafeltennistafel of flexibele werktijden gaat, voor ons is alles bespreekbaar, en we bepalen het met elkaar! Een goede samenwerking en open communicatie zijn belangrijk voor ons. Sta je aan het begin van je carrière of ben jij op zoek naar een andere uitdagende functie in een leuk bedrijf? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou!Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: – Erg belangrijk; het werven en selecteren van technische vakkrachten voor de bouw en infra – Sollicitatiegesprekken voeren – Contacten leggen en onderhouden met onze klanten in de regio Noord-Holland – Bemiddelen en matchen van de medewerkers – Zorgen dat je projectadministratie bij is inclusief de urenregistratie – Jouw eigen inbreng en ervaring hoe wij het nog beter kunnen doen, wij hebben echt niet alle wijsheid in pacht.

Lees meer
Nieuw-Vennep
€2.600,00 – €3.100,00
Fulltime

Projectmanager / recruiter infra – Amstelveen

Wil jij werken als projectmanager / recruiter? Ben je leergierig en heeft de infratechniek / infrastructuur jouw interesse? Bij Bowers krijg je een unieke kans om te werken in een klein en hecht team en bieden we je een mooi ontwikkelplan aan om een volwaardig projectmanager te worden. Nieuwsgierig? Lees dan verder.Jouw belangrijkste taak is om mensen in de infratechniek / infrastructuur aan een nieuwe stap in hun loopbaan te helpen. Hoe doe je dat?• Je gaat naar klanten bellen en potentiële werkzoekenden om te kijken of je deze partijen aan elkaar kunt verbinden. • Je gaat vacatures schrijven om te zorgen dat je goede sollicitanten krijgt. Je krijgt hierbij hulp van jouw team en van de afdeling marketing. • Met team marketing maak je een plan om de online vindbaarheid van jouw vacatures zo hoog mogelijk te krijgen. • Je gaat op klantbezoeken om de klantenkring in de infra uit te breiden. • Je voert sollicitatiegesprekken met potentiële werkzoekenden die je aan een baan kan helpen. • Je gaat op projectbezoeken om te kijken hoe het met jouw werkende vakmannen gaat. • Je houdt een stuk administratie bij wanneer bijvoorbeeld een van de werkende vakmannen ziek is of zijn gewerkte uren niet heeft ingevuld. • Met jouw team voer je wekelijks overleg over hoe jullie de week indelen om zo samen een maximaal resultaat te kunnen neerzetten.Zoals je ziet verwachten we al best veel van je, daarom maken we een ontwikkelplan zodra je bij ons in dienst komt. Je gaat groeien aan de hand feedback van collega’s en bovendien wordt je begeleidt door onze ervaren senior projectmanager infratechniek / infrastructuur.Wij groeien op dit moment flink. Wil jij met ons meegroeien en samen successen vieren? Solliciteer direct op de functie!

Lees meer
Amstelveen
€2.600,00 – €2.900,00
Fulltime

Recruiter Techniek Regio Berkel en Rodenrijs

Recruitment | Sales | Goed salaris | Opleidingen en trainingen | Maandelijkse bonusIn deze mooie rol van recruiter techniek weet jij de juiste kandidaten te vinden binnen de bouw en Infra. Om succesvolle matches te maken bij jouw klanten ontwikkel je je tot een specialist in het vinden van goede techneuten. Dat is momenteel geen gemakkelijke taak, maar met onze tools en marketing lukt het ons prima! Als recruiter weet jij hoe je deze kandidaten opspoort en triggert om met jou in gesprek te gaan. Je medewerkers vertrouwen erop dat jij hen verder kunt helpen in hun loopbaan en hun een passende baan aanbiedt.Naast recruitment ben je in contact met onze klanten en potentiële klanten een stuk accountmanagement. Je bezoekt bedrijven en gaat in gesprek om hun personeelsvraagstukken te inventariseren, alleen zo kun jij een goede match realiseren. Geen CV’s schuiven, maar kwalitatieve inzet van ons personeel.Herken jij jezelf in deze recruiter vacature? Neem dan contact met mij op 06-15294957.Jij hebt in de rol van recruiter een grote commerciële verantwoordelijkheid. Dat betekent niet dat we je continu op de huid gaan zitten, maar verwachten wel dat je resultaten boekt, dit stemmen wij met elkaar af. Heldere haalbare doelen. Je steekt je tijd in het benaderen van bedrijven om mooie projecten binnen te halen en in het vinden van goede techneuten. Je bespreekt met je manager en collega’s hoe je dit op de meest effectieve manier kunt doen.Concreet ben je met de volgende werkzaamheden bezig:– Sourcen, recruiten om je kandidatennetwerk uit te breiden via sociale netwerken, cv databases en ons eigen bestand – In samenwerking met het marketing-team het schrijven van vacatures en monitoren hoe effectief die zijn – Sollicitatiegesprekken voeren, begeleiden en evalueren – Relaties met bestaande klanten onderhouden – Netwerken en potentiele klanten actief benaderen en uitbreiden, lekker ondernemen – Klanten bezoeken en hun vragen inventariseren

Lees meer
Berkel En Rodenrijs
€3.155,00 – €4.007,00
Fulltime

Projectmanager Techniek Rotterdam

Recruitment | Sales | Goed salaris | Opleidingen en trainingen | Maandelijkse bonusIn deze mooie rol van projectmanager techniek weet jij de juiste kandidaten te vinden binnen de verschillende sectoren in de civiele techniek en bouwkunde. Om succesvolle matches te maken ontwikkel je je tot een specialist in het sourcen en recruiten van goede technici. Als projectmanager weet hoe jij deze kandidaten opspoort en triggert ze om met jou in gesprek te gaan. Je medewerkers vertrouwen erop dat jij hen verder kunt helpen in hun loopbaan.Naast recruitment ben je in contact met onze klanten en potentiële klanten, accountmanagement. Je bezoekt ze en peilt de behoefte, alleen zo kun jij een goede match realiseren. Geen CV’s schuiven, maar kwalitatieve inzet van ons personeel.Herken jij jezelf in deze projectmanager vacature? Neem dan contact met mij op 06-15294957.Je werkzaamheden:Jij hebt in de rol van projectmanager een grote commerciële verantwoordelijkheid. Dat betekent niet dat we je continu op de huid gaan zitten, maar verwachten wel dat je goede resultaten boekt. Je steekt je tijd in het benaderen van bedrijven om mooie projecten binnen te halen en in het vinden van goede techneuten. Je bespreekt met je manager en collega’s hoe je dit op de meest effectieve manier kunt doen.Concreet ben je met de volgende werkzaamheden bezig:– Sourcen, recruiten om je kandidatennetwerk uit te breiden via sociale netwerken, cv databases en ons eigen bestand – In samenwerking met het marketing-team het schrijven van vacatures en monitoren hoe effectief die zijn – Sollicitatiegesprekken voeren, begeleiden en evalueren – Relaties met bestaande klanten onderhouden – Netwerken en potentiele klanten actief benaderen en uitbreiden, lekker ondernemen – Klanten bezoeken en hun vragen inventariseren

Lees meer
Berkel en Rodenrijs
€3.155,00 – €4.007,00
Fulltime

Aankomend vestigingsmanager Rotterdam

Heb jij ervaring binnen de arbeidsbemiddeling? Heb jij affiniteit met de bouw? Ben jij toe aan een volgende stap? Mooi! Want wij zijn op zoek naar een gedreven collega binnen onze branche die we de volgende stap willen bieden.Samen met ons team dat jij zal gaan aansturen gaan jullie de vestiging naar grote hoogte laten stijgen. Zowel op het gebied van recruitment als aan de klantenkant gaan we op jouw eigenwijze manier investeren om de successen te vergroten. Jij zet de lijnen uit. Jij bedenkt samen met jouw team de plannen voor het komende jaar, komende maand en komende week. Jij bewaart het overzicht en maakt collega’s beter.Jij ziet jezelf meer als meewerkend voorman dan als manager, dus naast jouw management taken ben jij verder nog bezig met;– Recruitmentcampagnes bedenken en (laten) uitvoeren – Vacatureteksten schrijven – Content maken voor op onze socials – Debiteurenbeheer – Klant- en projectbezoeken – Lange termijn doelen bepalen en concreet maken samen met de commercieel directeur en de andere vestigingsmanagersAls aankomend vestigingsmanager ben jij verantwoordelijk voor het halen van deze doelen. Natuurlijk gaan wij jou ondersteunen, trainen en bijsturen waar dat nodig is. Goed resultaat komt met een goede sfeer, hier zorg je natuurlijk samen voor. Toch ben jij degene die de toon zet en die zorgt voor een omgeving waar winnaars zich thuis voelen. Dit hoef je bij ons niet alleen te doen, zo heb je op andere locaties andere vestigingsmanagers waarmee je spart en hebben we een commercieel directeur die alle tijd maakt om zijn vestigingsmanagers in hun kracht te zetten.Kortom, heb jij je strepen verdient en je meters gemaakt in de arbeidsbemiddeling en ben je toe aan de volgende stap?Ik kom graag met jou in contact; 06-29262015 | jesper.hijstek@bowers.nl

Lees meer
Rotterdam
€3.155,00 – €4.007,00
Fulltime

Vacature Recruiter / salesmanager technische detachering Berkel & Rodenrijs

Als junior recruiter / salesmanager heb je een veelzijdige, commerciële baan. Na een gedegen inwerkperiode bouw je aan de ene kant relaties op met je klanten en benader je prospects. Aan de andere kant recruit en werf je nieuwe medewerkers om je team gedetacheerden uit te breiden. Tijdens hun detachering hou je contact en beheer je de projecten. Als recruiter ofwel project- salesmanager ben je ook af en toe buiten de deur om relaties te bezoeken, kandidaten voor te stellen en nieuwe klanten binnen te halen.Ook weet jij kwalitatief goede werknemers uit de bouw, vastgoed en civiele techniek te vinden, aan het werk te helpen en aan je te binden. Voor zowel klant als werknemer ben je een vraagbaak en een betrouwbare partner om zaken mee te doen. Met je resultaatgerichte, professionele, proactieve houding weet jij een goede match te maken tussen jouw werknemers en de projecten van je klanten.Doorgroeien naar een rol als senior projectmanager of vestigingsmanager behoort zeker tot de mogelijkheden. Zie je deze baan wel zitten? Bel me 06-15294957!

Lees meer
Berkel En Rodenrijs
€2.621,00 – €3.356,00
Fulltime

Vacature Recruiter Bouw Ede

Recruiter | Sales | Goed salaris | Opleidingen en trainingen | Maandelijkse bonusIn deze mooie rol weet jij de juiste kandidaten te vinden via diverse slimme search tooling, maar ook de bekende reguliere kanalen. Jij weet op professionele wijze goede techneuten te bereiken en deze te interesseren voor gave functies binnen onze organisatie. Jij bent een specialist in het sourcen en recruiten van goede technici. Jij weet hoe jij deze kandidaten opspoort en triggert ze om met jou in gesprek te gaan. Samen met je collega’s help jij de kandidaten verder in hun loopbaan. Deze afwisselende functie kun je vergelijken met een intercedent of een uitzendconsulent.Naast recruitment ben je in contact met onze klanten en potentiële klanten. Je bezoekt ze en peilt de behoefte, alleen zo kun jij een goede match realiseren. Geen CV’s schuiven, maar kwalitatieve inzet van ons personeel.Jij hebt in deze rol een grote commerciële verantwoordelijkheid. Dat betekent niet dat we je continu op de huid gaan zitten, maar verwachten wel dat je goede resultaten boekt. Je bespreekt met je manager en collega’s hoe je dit op de meest effectieve manier kunt doen.Heel concreet ben je met de volgende werkzaamheden bezig:– Searchen, Sourcen, recruiten van kandidaten, – Boolean searches, strings bouwen – In samenwerking met het marketing-team het schrijven van vacatures en monitoren hoe effectief die zijn – Sollicitatiegesprekken voeren en evalueren – Relaties met bestaande klanten onderhouden – Netwerken en lekker ondernemen – Klanten bezoeken en hun vragen inventariseren

Lees meer
Ede
€3.155,00 – €4.007,00
Fulltime

Junior Recruiter / salesmanager technische detachering Berkel en Rodenrijs

Als junior recruiter / salesmanager heb je een veelzijdige, commerciële baan. Na een gedegen inwerkperiode bouw je aan de ene kant relaties op met je klanten en benader je prospects. Aan de andere kant recruit en werf je nieuwe medewerkers om je team gedetacheerden uit te breiden. Tijdens hun detachering houd je contact en beheer je de projecten. Als recruiter ofwel project- salesmanager ben je ook af en toe buiten de deur om relaties te bezoeken, kandidaten voor te stellen en nieuwe klanten binnen te halen.Ook weet jij kwalitatief goede werknemers uit de bouw, vastgoed en civiele techniek te vinden, aan het werk te helpen en aan je te binden. Voor zowel klant als werknemer ben je een vraagbaak en een betrouwbare partner om zaken mee te doen. Met je resultaatgerichte, professionele, proactieve houding weet jij een goede match te maken tussen jouw werknemers en de projecten van je klanten. Doorgroeien naar een rol als senior projectmanager of vestigingsmanager behoort zeker tot de mogelijkheden.Wil je werken in Lansingerland? Bel me 06-15294957!

Lees meer
Berkel En Rodenrijs
€2.621,00 – €3.356,00
Fulltime