Urenportals: Klant | Medewerker
werkvoorbereider nieuwbouw vacatures

Werkvoorbereider nieuwbouw vacatures

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Ervaren werkvoorbereider (appartementencomplex) nieuwbouw Amsterdam

Werkvoorbereider | Nieuwbouw | UTA CAO | € 4.200 – € 5.000 bruto per maandWij zijn opzoek naar een collega (senior) werkvoorbereider die samen met het projectteam de komende jaren een paar hele gave woningbouwprojecten (appartementen) gaat realiseren. Het eerste project wordt gerealiseerd in de Haarlemmermeer waarbij ook commerciële ruimtes onder de woningen komen met een parkeergarage.Je werk als werkvoorbereider houdt niet op zodra de eerste paal de grond in gaat; ook tijdens de bouw bewaak jij de voortgang (9 weken planning) en zie je erop toe dat het project geen onnodige vertraging en kostenoverschrijding oploopt.Wat zijn je verantwoordelijkheden? – Controleren, toetsen en aanpassen van werktekeningen van onderaannemers en toeleveranciers – Bepalen en uitwerken van de meest effectieve en efficiënte werkmethoden – Opstellen en bewaken van de projectplanning en deelschema’s – Het vastleggen van onderaanneming en het voorbereiden van werkopdrachten – Bewaken van voortgang en kosten op de bouwplaats – Bijhouden van administratie van het bouwproject – Onderhouden van contacten met het uitvoerende team op de bouwplaats – Schakel zijn tussen externe contacten en het uitvoerende team op de bouwplaats – Zorgen dat de voorbereiding optimaal loopt en meedenken in ontwikkelingstrajecten

Lees meer
Amsterdam
€3.500,00 – €4.700,00
Fulltime

Werkvoorbereider Nieuwbouw – Amstelveen

Ben jij de nieuwe werkvoorbereider met een bouwkundig diploma op zak die wij zoeken ? Reageer dan nu ! je kunt werken bij een winnaar met aansprekende projecten!!In de functie van Werkvoorbereider ben je binnen het projectteam verantwoordelijk voor de gehele bouwtechnische, plantechnische en logistieke werkvoorbereiding van één of meerdere mooie nieuwbouwprojecten.Je controleert de werktekeningen op juistheid, technische uitvoerbaarheid, volledigheid, regelgeving, kwaliteit en contractuele afspraken. Je maakt diverse schema’s en planningen om de voortgang van het project te bewaken. Ook ben je nauw betrokken bij de inkoop van het noodzakelijk materiaal waarbij je offertes aanvraagt en controleert. Je coördineert en controleert de installatie- en productietekeningen, voert zelfstandig overleg met derden en werkt veel samen met de projectleider, een uitvoerder, andere werkvoorbereider(s) en eventueel kopersbegeleider.We gaan de hoogte in! We hebben verschillende mooie projecten in de regio Amsterdam. Interesse? Bel gerust even 06-15294957. Ben je ZZP-er vraag naar de mogelijkheden.

Lees meer
Amstelveen
€3.800,00 – €5.100,00
Fulltime

Werkvoorbereider nieuwbouw Beverwijk

Ik ben op zoek naar een echte teamplayer. Iemand die geen uitdaging uit de weg gaat en erg klantgericht is ingesteld. Als werkvoorbereider is het belangrijk dat je het overzicht bewaard. Je bent een efficiënte werker. Dat moet ook, want je eigen gecoördineerde werkschema’s moeten zoveel mogelijk worden na geleefd, door alle stakeholders en dus ook door jou. Een werkvoorbereidersfunctie is erg veelzijdig. Je ben de rechterhand van de projectleider en ontzorgd hem met de volgende taken. Zo ben je onder andere verantwoordelijk voor;• Het schrijven van een werkbegroting; • Het opvragen van offertes bij leveranciers van de materialen en diensten; • Het controleren van bouwtekeningen en het doorvoeren van de wijzigingen daarin; • Het registreren van meerwerk; • Het onderhouden van het contact tussen alle stakeholders; • Het bewaken en naleven van het VGM-projectplan.Het VGM-projectplan is anno 2021 een erg belangrijk onderdeel in de bouw van welk project dan ook. Een goede balans tussen het commerciële, de leefbaarheid/gezondheid en milieu moet worden nageleefd om de vergunningen te krijgen en te behouden.

Lees meer
Beverwijk
€3.500,00 – €4.200,00
Fulltime