Urenportals: Klant | Medewerker
stratenmaker vacatures

Stratenmaker vacatures

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Uitvoerder GWW Amstelveen

Uitvoerder | Riool | Grondwerk | GWW | Bouw & Infra CAOIk ben op zoek naar een uitvoerder GWW in de regio Noord-Holland, of een voorman GWW die klaar is voor de volgende stap in zijn carriere. Je gaat aan de slag met diverse projecten in de leidingen (waterleidingen en riool) en het grondwerken, waarvan de doorlooptijd kan lopen van enkele dagen tot een aantal maanden. Deze projecten zijn op basis van Stabu, RAW en UAV-GC bestekken.Je wordt als uitvoerder GWW verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, instructie en ondersteuning van de uitvoerende medewerkers. Daarnaast bestaan jouw taken uit: – het bijwonen van bouwvergaderingen; – bewaken van de planning, veiligheid op de werken en de kwaliteit; – zorgdragen voor de correcte manier van uitvoering van de werken.Ben jij een uitvoerder uit de GWW die trots is op zijn werk en ben je op zoek naar zekerheid in de vorm van een vaste baan? Reageer dan gelijk.Je bent verantwoordelijk voor het rapporteren en vastleggen van afwijkingen van de werkzaamheden ten opzichte van het bestek. Gedurende de aanbiedingsfase denk je actief mee over de aanpak van de werkzaamheden en tijdens de projecten zorg je voor de correcte uitvoering volgens de werkmethode en volgorde van de opdracht. Als uitvoerder ben je onderdeel van het team bestaande uit 3 collega uitvoerders, die elk een vaste werkvoorbereider op kantoor hebben die de planning waarborgen. Elke uitvoerder geeft leiding over 3 á 4 teams en heeft diverse projecten tegelijk lopen met een gemiddelde doorlooptijd van een maand.Meer informatie over de functie? Bel me op 06-21298202.

Lees meer
Amstelveen
€3.500,00 – €4.000,00
Fulltime

Werkvoorbereider Amstelveen

De ondergrondse infra staat nooit stil, als werkvoorbereider ben jij een belangrijke schakel tussen ontwerp en realisatie van de projecten en ben jij als een van de weinige van A tot Z bij de werken betrokken.Ik zoek vanwege de vele projecten versterking op de afdeling werkvoorbereiding. Je moet wel van goede huize komen en uitdagende projecten willen realiseren, want in de civiele techniek gebeurt het.Als werkvoorbereider grond- weg en waterbouw vind je het fantastisch om met een gedreven team mooie GWW projecten voor te bereiden. De grootte van de projecten verschillen en zorgen ervoor dat je soms één groot project draait en soms diverse kleinere tegelijkertijd met allemaal hun eigen uitdagingen. De ene keer houd je je bezig met het reconstrueren van bus- en stationsgebieden of het bouw- en woonrijp maken en dan weer met reconstructies van wegen en rioleringen. Ook zijn er projecten waarbij je bezig bent met het verharden van asfalt en onderhouden van wegen.Zie jij jezelf al bij ons achter het bureau zitten? Reageer dan direct!Jij bent vanuit ons bedrijfsbureau de schakel met de uitvoering en je zorgt dat alles nauw wordt afgestemd zodat iedereen hetzelfde doel heeft, namelijk mooie werken realiseren en een goede verstandhouding met de opdrachtgever en andere belanghebbenden waarborgen.Vooraf meer informatie ontvangen over de functie? Neem contact met me op via 06-21298202.

Lees meer
Amstelveen
€3.000,00 – €3.500,00
Fulltime

Beton Uitvoerder Utilitair – Amstelveen

Voor ons uitvoeringsteam zoeken wij een bouwkundig beton uitvoerder welke zelfstandig een bouwdeel uit kan voeren. Nadat de palen zijn geslagen gaan we de lucht in, vloeren en wanden dienen gestort of prefab geplaatst te worden. Dit alles vraagt een goede organisatie en die pak jij op. Dus (digitaal) een planning maken, vooruit denken en plannen, materiaal en materieel bestellen, personeel en onderaannemers aansturen, controle en beheersing van de veiligheid, kwaliteit en voortgang. Logistiek en een goed kranenplan is essentieel!Je bent bekend met de verschillende bekistingstechnieken, storten ofwel prefab. Onze projecten hebben en behoorlijke omvang dus op deze projecten zit ook een hoofduitvoerder en een projectleider.Interesse in welke gave projecten wij gaan realiseren? Bel gerust even 06-15294957. Ben je zelfstandige (ZZP-er) bel gerust, vraag naar onze mogelijkheden. Je facturen worden snel betaald!

Lees meer
Amstelveen
€4.000,00 – €5.200,00
Fulltime

Werkvoorbereider Civiele Techniek (ondergrondse Infra) Zaandam

De ondergrondse infra staat nooit stil. Gasleidingen die vervangen moeten worden, of het de aanleg van een nieuw elektriciteitsnet. Jouw projecten lopen zeer uit een, tenminste als je als werkvoorbereider op zoek bent naar een stap je hoger op?Als werkvoorbereider bij Bowers ben je de schakel tussen ontwerp en realisatie van projecten. Van A tot Z ben jij bij de werken betrokken. Je moet wel van goede huizen komen om deze uitdaging met ons aan te gaan. Een voorbeeldproject is het bouw- en woonrijp maken van woonwijken. Denk hierbij aan het omleggen van wegen en / of leidingen. Je staat in nauw contact met de uitvoerder, voorman en vakmannen van de projecten.Bij Bowers werken we op basis van vertrouwen, helpen we elkaar en vieren we successen samen. Je komt dus in een team te werken met mede werkvoorbereiders die je altijd kunnen helpen als je vragen hebt.Wil je meer weten over de werkzaamheden en projecten? Bel me op 06 21 29 82 02.

Lees meer
Zaandam
€3.450,00 – €4.250,00
Fulltime

CAD tekenaar / Programmeur CNC Schagen

Ben jij een CAD tekenaar die klaar is met standaard tekeningen maken? Lees dan snel verder!In deze baan ga je als CAD tekenaar de mooiste en meest exclusieve ontwerptekeningen van de architect vertalen naar perfecte en gedetailleerde productietekeningen. Deze tekeningen zijn voor de meest exclusieve superjachten ter wereld. Denk hier bijvoorbeeld aan de jachten van o.a. Jeff Bezos of Bill Gates.Als CAD tekenaar zorg je er samen met de interieurbouwers voor dat de meest luxe en high end meubels en interieurstukken gemaakt worden voor de luxe superjachten. Jouw gedetailleerde productietekeningen gaan naar de timmerafdeling en jij programmeert de CNC machine a.d.h.v. de verschillende ontwerpen.Je hebt als CAD tekenaar veel contact met de projectleider en voormannen van de werkplaats omtrent de constructies en technische zaken op het jacht. Je zit samen met 4 andere collega’s op de tekenkamer.Na de evaluatie en goedkeuring worden jouw uitgewerkte productietekeningen in productie genomen. Je kan dus in een later stadium jouw getekende interieur daadwerkelijk zien op het jacht. Deze worden eerst in de werkplaats op de mock-up gemaakt en gebouwd. Later worden ze op het jacht geïnstalleerd.

Lees meer
Schagen
€3.500,00 – €3.900,00
Fulltime

Kozijn monteur buitendienst Anna Paulowna

Als kozijn monteur buitendienst krijg je een eigen bus, werk je met verschillende materialen, naar huis is naar huis, heb je veel vrijheid en werk je met een hoop lol. Klopt dit? Lees dan snel verder!Als kozijn monteur buitendienst heb je veel vrijheid! Je monteert en plaatst kozijnen op locatie bij onze (particuliere) klanten. Daarbij krijg je de kans om jouw bouwkundige- technische kennis en ervaring verder uit te bouwen, door samen met ervaren monteurs en timmermannen samen te werken.Jouw mogelijkheden als kozijn monteur buitendienst zijn eindeloos:– Monteren en plaatsen van houten of kunststof kozijnen op locatie – Aanpassen en afwerken van kozijnen op locatie – Zorgen voor een goede afstemming met de klant en het afleveren van kwalitatief hoogstaand werk – Oplossen van eventuele problemen en klachten van klanten – Hier en daar een service- of onderhoudsklusWil jij meer weten? Bel naar tel: 06-22133369 of mail naar | Bram.Luza@bowers.nl |

Lees meer
Anna Paulowna
€2.800,00 – €3.200,00
Fulltime

Timmerman Mutatie & Service onderhoud Heemskerk

Ben jij timmerman en graag onderweg? Vind jij het altijd al leuk om kennissen, buren en of familie te helpen met bouwkundige uitdagingen? Vind jij het leuk om op zoek te gaan naar oplossingen? Dan kom ik graag met jou in contact!Een greep uit de werkzaamheden: – Het plaatsen van keukenblokken – Plafonds plaatsen – Deuren afhangen (hang en sluitwerk) – Plinten en lijstwerken – Vookomend schilderwerk – Stopcontacten (ver)plaatsen – Tegelen (een tegeltje plakken en inwassen) – Klein kitwerk – Aansluiten van een sifon of waterleiding met knelkoppelingen hoort ook bij mogelijke werkzaamheden.Ik heb een bus en het nodige gereedschap klaar staan. In deze bus en met een stapel (digitale) bonnen ga jij op pad om elke dag weer een hoop bewoners blij te maken. De bewoners zijn onze klanten waar wij alles in en rondom het huis oplossen in opdracht van de woningcoöperatie . jij gaat samen werken met een team gedreven professionele vaklieden buiten en meedenkende aansturing vanuit kantoor. Wij hechten veel waarde aan een goede samenwerking tussen beide disciplines. We werken samen en niet tegen elkaar.Samenvattend ben jij bouwkundig bezig en jij maakt een hoop mensen gelukkig. Erg dankbaar werk. Solliciteer of bel direct 0629262015 | jesper.hijstek@bowers.nl

Lees meer
Heemskerk
€2.800,00 – €3.100,00
Fulltime

Monteur Gas en Water (VIAG AVP) Amstelveen

Monteur Gas Water, Distributiemonteur, Buizenlegger of allround vakman Infra, geef het een naam. Maar wat is er mooier dan met jouw technische vaardigheden bewoners in jouw regio te helpen aan gas- en waterleidingen tot in de woning.Voor ons team aanleg en onderhoud dienstleidingen gas en water in Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren monteur voor wie geen constructie te moeilijk is. Uit ervaring weet je dat in Amsterdam geen leiding ligt als op de KLIC-melding, hier en daar kom je nog een verdwaalde kabel tegen en soms zijn er zelfs wortels van bomen die het werk complexer maken. Dit is geen probleem voor jou, samen met jouw ploeg maak je de werken op een veilige en kwalitatieve manier. Het leidingwerk is veelzijdig, afwisselend en uitdagend. Daarnaast ben je ook communicatief-vaardig. Jij weet de bewoners op een vriendelijk manier te woord te staan. Jij ziet het als een uitdaging om elke bewoner weer met een glimlach achter te laten. Het aanpassen van de leidingen heeft veel invloed op het dagelijks leven van de mensen.Dit werk biedt jou de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Je wordt als ploegleider ingezet, je komt te werken in een leuke team, onze collega’s werken al lange tijd samen en samen gaan we kijken naar gerichte cursussen.Ben jij net zo enthousiast als wij? Bel, mail of app mij voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek!

Lees meer
Amstelveen
€2.700,00 – €3.500,00
Fulltime

Onderhouds timmerman ouderenzorg Purmerend

Alle sociaal-maatschappelijke timmermannen opgelet! Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie in de woningmutatie? Zoek jij een baan met veel vrijheid? Wil jij graag je steentje bijdragen en met een voldaan gevoel naar huis? Dan word jij gelukkig van deze baan!Jij gaat op pad met je iPad en eigen bus (die je zelf mag intimmeren) om onze klanten te voorzien van de beste service. Je werkt middels een (digitaal) bonnensysteem. Zo weet jij precies wat jou bij elke woning te wachten staat. Als onderhoudstimmerman houd jij je bezig met woningaanpassingen. Dit doe je in de ouderenzorg en de sociale huursector.Een bejaardenwoning rolstoelvriendelijk maken? Dat doe je door een deur(post) te verbreden, een traplift plaatsen, douchebeugels ophangen enzovoort. Daarnaast kan je als service timmerman verwachten, dat je klein elektra- en loodgieterswerk gaat tegenkomen. Een wandje of zelfs een keuken plaatsen zal ook onder de werkzaamheden vallen. Je komt te werken in een team onderhoudstimmermannen voor een bepaalde corporatie. Een erg zelfstandige functie maar mocht je een handje nodig hebben of samen wilt lunchen, is er veelvoudig contact onderling d.m.v. een groepsgesprek.Zie jij jezelf dit voldoeninggevende werk al doen? solliciteer dan nu!

Lees meer
Purmerend
€2.700,00 – €3.300,00
Fulltime